Slobodno vreme

VELIKI IZBOR NAKITA ZA 8. MART U ZLATARI „MALIŠA“

Praznik žena, 8. mart, se bliži i mnogi će poželeti da obraduju svoje sestre, mame, bake ili lepše polovine. Zlatara „Mališa“ je spremila veliku ponudu nakita po veoma pristupačnim cenama, kako bi i za taj dan izašli u susret svojim korisnicima.

malisa_nakit

– U našoj ponudi imamo veliki asortiman nakita. Što se tiče srebra, uvek imamo akcijski nakit koji je tokom cele godine na popustu. Imamo zlato i veliki izbor satova, čak preko 30 brendova. Građani kod nas mogu da kupe i dijamante koji su već dugo po niskim cenama, jer smo mi proizvođači. Za 8. mart imamo akciju koju mnogi mogu da iskoriste kako bi obradovali svoje dame, a to je srebrna sajlica sa svarovski kristalom za 460 dinara – objasnila je Jerina Stankov, radnica u zlatari „Mališa“.

Na radost svih dama, „Mališa“ od skoro ima u ponudi i srebrne pandorine narukvice koje koštaju 8.625 dinara, kao i kožne, čije se cene kreću od 5.625 do 6.875 dinara. Privesci za ovu narukvicu koštaju 2.375 dinara. Pandorin nakit se izdvaja od ostalih jer svaki privezak ima svoje značenje i može da se nameni za svaku priliku (svadbu, krštenje, rođendan…). Jedinstven je po tome jer je svaki drugačiji.

Za sve ljubitelje brendova „Mališa“ nudi veliki izbor nakita poput „Guess“-a, „Police“-a i „Fossila“-a, koji su izrađeni od hirurškog čelika i zahvalni su za svakodnevno nošenje.

malisa_nakit

malisa_nakit

malisa_nakit

malisa_nakit

malisa_nakit

 

Podeli članak
sinovoz
FAM