Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Urnebesna avantura prepuna akcije i nastavak kultne komedije u CineStaru!

munje opet

Avantura „Dungeons & Dragons: Odanost među lopovima“ i domaća komedija „Munje: Opet“ prikazuju se u bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 30. marta.

 

Dungeons & Dragons: Odanost među lopovima

 

Šarmantni lopov i grupa nesvakidašnjih avanturista upustili su se u epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju. Međutim, kada se sukobe sa pogrešnim ljudima, stvari kreću po zlu. „Dungeons & Dragons: Odanost među lopovima“ predstavlja nam bogati svet i razigrani duh legendarne igre sada na velikom platnu, u urnebesnoj avanturi prepunoj akcije.

 

Film se prikazuje u terminima od 16.30 i 19 časova.

 

 

Munje: Opet!

 

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno, velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu. Neka avantura počne, opet!

 

Film možete da pogledate u terminima od 19.15 i 21.15 časova.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Džon Vik 4“, „P’astanjan i tri njušketara“, „Šazam! Gnev Bogova“, „65“, „Vrisak 6“, „Indigo Kristal“, „Baš super“, „Vatreno srce“, „Moja vila šeprtlja“, „Meda sa severa 4: Porodično putovanje“ i „Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak