Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

“Tajne koje čuvamo” i “Previše lično” od danas u bioskopu (Video)

tajne koje čuvamo
Tajne koje čuvamo

Kriminalistički film “Tajne koje čuvamo” i romantična komedija “Previše lično” prikazuju se u bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 4. februara.

 

Tajne koje čuvamo

 

U središtu radnje je Maja koja je nakon Drugog svetskog rata, zajedno sa suprugom Levisom, započela novi život u Americi. Jednog dana nailazi na jezivo poznatu osobu iz prošlog života – ali da li je on zaista ta osoba za koju ona misli da jeste? Uverena da jeste, Maja uzima stvari u svoje ruke i kidnapuje ga, pokrećući niz sećanja i događaja koji će promeniti celu percepciju istine.

 

Film se prikazuje u terminima od 15.05 i 18.55 časova.

 

 

Previše lično

 

Film govori o tri žene koje se poznaju ili upoznaju. Ujedinjuje ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica. Simona obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom. A Eva, iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci. Uloge u filmu, pored ostalih, tumače Miki Manojlović i Branislav Trifunović.

 

Film se prikazuje u terminima od 14.05 i 19.00 časova.

 

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM