Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

“Superdeep” sa Milenom Radulović u glavnoj ulozi stigao u bioskop (Video)

superdeep
Superdeep

Od četvrtka, 15. aprila, na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se dva nova filma – horor triler “Superdeep” i kriminalistički triler “Mnogo mi je stalo”.

 

Superdeep

 

Kola Superdeep je najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu. Godine 1987. na dubini od 12 kilometara ispod površine Zemlje zabeleženi su neobjašnjivi glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi. Epidemiolog Ana Fjodorova (Milena Radulović) i specijalna vojna jedinica imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje. Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju po čovečanstvo, a budućnost sveta sada je u njihovim rukama.

 

Film se prikazuje u terminima od 18 i 20.05 časova.

 

 

Mnogo mi je stalo

 

Marla Grejson uspešna je starateljka koja vrlo vešto manipuliše zakonom u svoju korist i na štetu svojih klijenata, živeći luksuzni život na njihov račun. U trenutku kada odabere svoju sledeću žrtvu, naizgled časnu, staru damu, prekasno shvata da izgled može itekako da zavara. Navukavši bes ruske mafije, Marla mora da iskoristi svaku trunku svog šarma i nemilosrdne lukavosti da preživi.

 

Film se prikazuje u terminima od 17.40 i 19.50 časova.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “Mortal kombat”, “Beži”, “Izgubljeni na horizontu”, “Stela”, “Godzila protiv Konga”, “Duša”, “Tom i Džeri”, “Jedini izlaz” i “Viking Vik i čarobni mač”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM