Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

ŠTA ZVEZDE KAŽU: Nedeljni horoskop za period od 4. do 10. marta

nedeljni horoskop
Foto: Pixabay

OVAN

 

LJUBAV: Poverenje i stabilnost ličnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje pomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami tražiće ozbiljnu ljubav verujući da je to moguće odmah.

KARIJERA: Vaša velika želja za akcijom ovog puta će imati krila. Međutim, biće mnogo detalja koje ćete morati proveravati u startu. To će vas malo usporiti, ali i umoriti. Ekonomišite sa svojim snagama i posao organizujte bolje.

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte jogu ili meditirajte.

 

BIK

 

LJUBAV: U ličnim odnosima sve važnije će vam biti pitanje zajedništva, a upravo ono će vas odvesti korak napred. Neki će razmišljati o početku zajedničkog života udvoje. Biće i onih koji će osvežiti svoju vezu, te svakako odustati od prigovaranja.

KARIJERA: Radićete bez pritiska, ali s velikom učinkovitošću. Bićete vredni i spremni podmetnuti svoja leđa gde god treba. Neke kolege će vam se čuditi jer nisu navikle da vas vide u takvom izdanju. Samo nastavite.

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u sportu i u životu.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Zaokupljenost kućom i porodicom biće velika, a vi spremni da se borite za sve to do kraja. Oni u stabilnim vezama obnoviće svoj erotski život na razne načine. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići će do kraja.

KARIJERA: Ne samo da vaši nadređeni pojačavu pritisak na vas, nego vas i provociraju. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u svađe jer će pobeda u njima trenutno izostati. Pričekajte malo.

ZDRAVLJE I SAVET: Svakodnevna relaksacija je nužna.

 

RAK

 

LJUBAV: Pred vama su iskustva i iskušenja koja bi vas mogla obogatiti kao osobu. Razmišljaćete kako se postaviti prema drugoj strani, ali neka vam kriterijum ne bude samo vaše zadovoljstvo. Budite to što jeste i gledajte na duge staze.

KARIJERA: Zamišljaćete se u ulozi inicijatora stvari. Mnogi će zaista pokretati ili na svojim leđima nositi glavni deo posla. Kolege će se rado oslanjati na vas. Pred vama je zanimljiva nedelja u kojoj ćete postati svesni svoje uloge i snage.

ZDRAVLJE I SAVET: Kombinujte sport i opuštanje.

 

LAV

 

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte je prihvatiti onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima imaće dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savetnici, a svoje će znanje lako pimenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji biće prolazni.

ZDRAVLJE I SAVET: Povremene nervoze i sitne brige.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Imaćete osećaj kao da možete pokrenuti brda. Voljena osoba će vas podržavati u svemu, a i komunikacija između vas će se poboljšati. Mnogi će biti srećni. Oni koji su još sami neka svakako izlaze napolje. Biće lepog društva.

KARIJERA: Nedostajaće vam energije da obavite sve što ste planirali, pa će se zbog toga javiti umor i nervoza. Posao bi trebalo bolje pripremiti i planirati. Tako ćete doskočiti pomenutom. Takođe, ne komplikujte, pa ćete stići na sve.

ZDRAVLJE I SAVET: Idite u prirodu ili bar prošetajte napolju.

 

VAGA

 

LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti kao iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama trebaće bolje balansirati i negovati svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je juče bilo sasvim dobro.

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe bi trebalo da sve više sarađujete s kolegama, a neretko tako da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

ZDRAVLJE I SAVET: Nađite malo mira samo za sebe.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun.

KARIJERA: Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.

ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi više vremena za dobar san.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Vaš ljubavni život postaće tiši, diskretniji. Oni u vezama nalaziće se na sasvim običnim mestima gde se kreću svakodnevno, dok će mogućnost izlazaka na atraktivne događaje zanemariti. Samci će flertovati s osobom s posla.

KARIJERA: Činiće vam se da vi sve možete sami. Ipak, podrška drugih dobro će doći. Imaćete je, a nećete ni računati s njom. Stoga je prepoznajte na vreme i iskoristite je. Više ljudi postići će i veći rezultat. Prihvatite i protekciju jer ste je zaslužili.

ZDRAVLJE I SAVET: Verujte u bolje sutra.

 

JARAC

 

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i u tišini uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav.

KARIJERA: Rešite se svojih velikih dilema koje se pojavljuju onda kada stvari ne idu kako ste zamislili. Možda sve zapravo ispadne bolje nego što ste planirali. Poradite na vlastitoj fleksibilnosti i otvorenosti. Rezultati stižu, bez brige.

ZDRAVLJE I SAVET: Dajte sebi više sna i više vremena za razmišljanje.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Bićete sigurni u svoje osećaje i bez obzira na spoljne okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama podsticaće partnera na pozitivan stav.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više shvatati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobijaju na značaju. Krajem nedelje to će vam postati toliko važno da biste mogli zanemariti prioritete. Ne zaboravite obaviti svoj posao.

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s meditacijama.

 

RIBE

 

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ovakve prilike će vas raznežiti. Ipak, povremeno će biti i neprimerenih kritika od druge strane. Zanemarite ih.

KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vreduju onako kako treba. Ipak, u drugom delu nedelje postajaćete sve potrebniji onima s kojima radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

ZDRAVLJE I SAVET: Bolje je verovati nego sumnjati.

 

TOP 3: Bik, Ribe, Jarac

 

Podeli članak
sinovoz
FAM