Slobodno vreme

SPEKTAKL ZA DECU: “DAN VEŠTICA” U AVIV PARKU ZRENJANIN

U subotu, 29. oktobra, u periodu od 12 do 14 časova, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se fenomenalna manifestacija za decu pod nazivom “Dan veštica”!

dan-vestica-aviv

Genijalni glumci izvešće predstavu za decu “Veca – Mica, Ivica i Marica”, a nakon predstave sledi animacija glumaca sa decom na temu “Veca – Mica, kuvarica”.

Predstava govori o staroj, dobro poznatoj priči: Ivica i Marica kreću u šumu u potrazi za hranom i nailaze na kuću Veca – Mice kojoj je kuvanje omiljena disciplina. Ona ih poziva na ručak, a šta je na meniju biće pravo iznenađenje za sve prisutne, pa i za Ivicu i Maricu…

Nakon predstave Veca – Mica će za “Dan veštica” praviti deci njene specijalitete i tajne napitke, u čemu će joj pomagati i sama deca. Kulinarske igre spretnosti i znanja zabaviće decu svih uzrasta, ali i roditelje.

“Dragi drugari, zato dođite obavezno u Aviv Park, u subotu, 29. oktobra, da se zajedno družimo i odlično zabavimo za “Dan veštica”. Ako ste kreativni i raspoloženi, možete maskirani doći na druženje sa nama. Čekamo vas”, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin. 

Podeli članak
sinovoz
FAM