Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

SF akcija „Transformersi: Buđenje zveri“ vodi bioskopsku publiku u jedinstvenu avanturu

transformersi: buđenje zveri
Transformersi: Buđenje zveri

SF akcija „Transformersi: Buđenje zveri“ i akcija „Sisu“ premijerno se prikazuju u bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 8. juna.

 

Transformersi: Buđenje zveri

 

Vraćajući se akciji i spektaklu koji su oduševili fanove širom sveta, film „Transformersi: Buđenje zveri“ odvešće bioskopsku publiku u jedinstvenu avanturu iz devedesetih godina u kojoj ćemo, pored Autobota, upoznati i potpuno novu vrstu Transformersa – Maksimalse. Nova vrsta postaće deo već postojeće bitke na Zemlji, koja se vodi između Autobota i Deseptikona.

 

Film se prikazuje u terminima od 14.05, 16.30, 19.00, 20.30 i 21.25 časova.

 

 

Sisu

 

Tokom poslednjih, očajničkih dana Drugog svetskog rata, usamljenom rudaru ukrstiće se putevi sa nacistima u severnoj Finskoj, koji primenjuju strategiju povlačenja „spaljena zemlja“. Ubrzo nakon što mu nacisti ukradu zlato, otkrivaju da su se zamerili pogrešnoj osobi, ne tako običnom rudaru.

 

S obzirom na to da ne postoji precizan prevod finske reči „sisu“, ovaj čuveni bivši komandos će objasniti šta sisu znači: oblik hrabrosti i nesvakidašnje odlučnosti suočen sa mnogo moćnijim snagama. I bez obzira na to šta sve proživljava sa nacistima, čovek kojem sledi smrt će prevazilaziti sve granice kako bi vratio svoje zlato nazad – čak i ako to podrazumeva ubijanje svakog naciste koji mu se nađe na putu.

 

Film se prikazuje u terminu od 19.30 časova.

 

 

U sredu, 14. juna, u terminima od 19.00 i 21.30 časova, prepremijerno možete da pogledate akcionu avanturu „Fleš“.

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Hipnotisan“, „Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet“, „Babaroga“, „Mala sirena“, „Praznici na italijanski“, „Paklene ulice 10“, „Marmadjuk: Buntovnik na četiri noge“, „Mačke u muzeju“ i „Super Mario braća: Film“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak