Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

“Senka špijuna” u bioskopu: Ne propustite ovaj uzbudljivi špijunski triler

senka špijuna
Senka špijuna

Akcija „G. I. Joe: Zmijske oči“ i triler „Senka špijuna“ prikazuju se od četvrtka, 22. jula, u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

G. I. Joe: Zmijske oči

 

Tvrdoglavi samotnjak je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasledniku. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih.

 

Film je zasnovan na likovima G. I. Joe i prikazuje se u terminima od 16.50 i 21 čas.

 

 

Senka špijuna

 

Radnja je smeštena u vreme Hladnog rata i zasniva se na istinitoj priči o Grevilu Viniju, britanskom poslovnom čoveku, koji je zbog svojih čestih putovanja postao zanimljiv tajnoj obaveštajnoj službi MI6, koja ga je potom regrutovala u jednog od kurira za najtajnije informacije.

 

Vini je sklopio tajno i opasno partnerstvo sa sovjetskim činovnikom Olegom Penkovskijem kako bi došao do tajnih informacija potrebnih da se spreči nuklearni rat i smiri kubanska raketna kriza.

 

Film se prikazuje u terminima od 20.25 i 22.30 časova.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “Svemirski basket: Novo nasleđe”, “Spirala straha: Novo poglavlje Slagalice strave”, “Crna udovica”, “Vremenska petlja”, “Kućni ljubimci na tajnom zadatku”, “Zec Petar: Skok u avanturu”, “Paklene ulice 9”, “Luka”, “Kruds: Novo doba” i “Raja i poslednji zmaj”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM