Slobodno vreme

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić svraćao u naš kraj

Foto: Fudbalski savez Srbije

Još se vodi polemika o sinoćnoj utakmici između Srbije i Švajcarske, koju je naša fudbalska reprezentacija izgubila rezultatom 2:1. Govori se o igri naših orlova na drugom nastupu u okviru Svetskog prvenstva u Rusiji, o nedosuđenom faulu nad Aleksandrom Mitrovićem, suđenju glavnog arbitra koji dolazi iz Nemačke… Bilo kako bilo, selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić sportski je čestitao Švajcarskoj na pobedi.

 

A znate li da je ovaj veliki sportista, bivši reprezentativac i nekadašnji fudbaler Partizana, svojevremeno bio gost Novobečejaca, i to na trećem Međunarodnom takmičenju u pecanju zimskog manića, koje je organizovao Klub ljubitelja reke Tise?

 

Mladen Krstajić
Mladen Krstajić na obali reke Tise

 

Na brani kraj Novog Bečeja, uz Krstajića i odbojkaša Vanju Grbića, u decembru 2014. godine okupilo se četrdesetak pecaroša iz svih krajeva Srbije, ali i iz Mađarske, Hrvatske, Engleske, Italije, Slovačke i Bosne i Hercegovine.

 

– Obožavam prirodu i volim pecanje. Sviđa mi se Novi Bečej i Vojvodina uopšte, koja je dosta mirna. Po prirodi sam malo impulsivan, pa me ovo okruženje smiruje. A suština ove priče, odnosno pecaroškog takmičenja, po mom mišljenju jeste druženje – izjavio je tada Mladen Krstajić, kome je pripala čast da prvi s obale zabaci udicu u Tisu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM