Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

SEDMICA PRED NAMA: Nedeljni horoskop za period od 5. do 11. avgusta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 5. do 11. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, a vama će biti drago zbog toga. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će se osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

 

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas mogla bi da donese preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele nedelje ćete čekati da se situacija razbistri, a kako dani budu prolazili sve će se činiti još zapetljanijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je u stvari.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite budni.

 

BIK

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće kroz prolazni turbulentni period. Treba da pokažu dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

 

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželeli nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sve će doći na svoje mesto.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Ozbiljnost vaših namera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristalizuju stavovi. Budite tolerantni.

 

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Kroz ovo sazrevate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine. Koristite ih.

 

RAK

 

LJUBAV: Mnogi će da se predaju tračarenju i uživaće ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u sopstvenom dvorištu, a tek onda analizirati nečiji tuđi odnos. Razmislite.

 

KARIJERA: Pred vama su dani kada ćete verovatno imati priliku da pokažete koliko ste kreativni u svojoj profesiji. Biće to dobrodošao izazov koji ćete oberučke da prihvatite. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente. Budite svoji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Odlično ćete sarađivati s mladima.

 

LAV

 

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija i poneku provokaciju. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete. Ako vas partner povredi, ne uzimajte to previše k srcu. Proći će.

 

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da ostvare svoje snove na sasvim originalan način.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštaće vas umetnički sadržaji.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na vaš znak učiniće vam ove dane zahtevnim za ljubav. Mnogi će da prepoznaju svoj ideal koji su tražili ili će ga tražiti po pravim kriterijumima. U svakom slučaju, nećete biti potpuno zadovoljni.

 

KARIJERA: Iako će vaši saradnici da pokazuju određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u zajedničkom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bavite se sportom. On vas otvara.

 

VAGA

 

LJUBAV: Vaši lični odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz saradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete da zavrtite nešto u tom pravcu. Radite što više.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da žurite.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Verovatno će vam jednako važno biti kako da organizujete zajednički život, ali i to kako da se dobro zabavite. Neki će da teše voljenu osobu i uveseljavaju je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

 

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja s drugima biće vaše glavne osobine koje ćete da pokazujete na radnom mestu. Zavisno od vrste posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će krenuti na dijetu.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Mnogi će se osećati pomalo usamljeno, te će ih mučiti svakodnevne čežnje. Oni u vezama prolaziće jedno izazovno razdoblje kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

 

KARIJERA: Verovaćete da ste vi zaslužni za poboljšanje poslovnih rezultata. Ipak, to neće biti sasvim tačno. I drugi su uložili jednako truda kao i vi. Stoga im to priznajte. Tako ćete dalje sarađivati i raditi pravednije i mirnije. Onako kako i treba.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vodite računa o kriterijumima u svemu.

 

JARAC

 

LJUBAV: Oni koji vole voleće punim srcem, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

 

KARIJERA: Funkcionisaćete poput sportista koji svoje treninge odrađuju s lakoćom. Mnogi će na svom poslu da bruse nove veštine i otkrivaju detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro da sarađujete s drugima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pozabavite se kriterijumima lepote.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Idućih nekoliko dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete, doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući.

 

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Širićete vedrinu oko sebe.

 

RIBE

 

LJUBAV: Ako još uvek tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete preko posla. Neko vas već određeno vreme posmatra i pomalo čezne za vama. Ako ste u vezi, vaš odnos će biti stabilan, a obe strane težiće zajedništvu.

 

KARIJERA: Neki će da započnu male kućne radove i uzeće nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke ili male intervencije koje su čekale. Ništa posebno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Baterije ćete napuniti hobijem.

 

TOP 3: Strelac, Jarac, Lav

 

Podeli članak
sinovoz
FAM