Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

SEDMICA PRED NAMA: Nedeljni horoskop za period od 10. do 16. juna

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 10. do 16. juna. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Verovatno ćete mnogo pričati s osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati kao grebanje po površini. Vaše srce će biti nekako prazno.

 

KARIJERA: Poboljšaće se situacija na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde, pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pogledajte dobar akcioni film.

 

BIK

 

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje lične odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenjujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

 

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način zaživeće.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki se sve više zanimaju za alternativu.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Gde god da izađete osećaćete se ugodno. Zabave će biti baš po vašoj meri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im ljubav otvara vrata. Sve je moguće.

 

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanjima, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Oni koji uče verovatno će biti uspešni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Odbacite sve predrasude. One su kočnice.

 

RAK

 

LJUBAV: Tokom ove nedelje vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata. Primetićete to po tome što se sve češće i sve jače smejete ili po tome što vas voljena osoba u svakom trenutku podržava. Počećete disati punim plućima i dopustiti sebi više uživanja.

 

KARIJERA: Gledaćete što bolje da iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga biti spremni da rade prekovremeno. Biće i onih kojima će biti ponuđen zanimljiv posao povezan s važnim projektom. Trebate se samo dobro organizovati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Dobro se naspavajte.

 

LAV

 

LJUBAV: Sad već možete lakše da dišete, pa i da preispitate neke nedoumice iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na umu kada se počnete poveravati jedno drugom. Vaš opušten stil biće dobro prihvaćen.

 

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi posla možete da sagledate u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, no radićete dobro. Neki će putovati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne reagujte bučno.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo će vas navoditi na nezadovoljstvo ili nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

 

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za tako nešto. Možete razrađivati planove.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne ulazite u rasprave.

 

VAGA

 

LJUBAV: Opuštenost i prijatna atmosfera zavladaće u vašim ličnim odnosima. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

 

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete vrlo ambiciozni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svideti. Možda ćete se razmišljati da li sačuvati lepo prijateljstvo ili se upustiti u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

 

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Moći ćete da pokrenete kolege oko sebe.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ovih dana imaćete višak energije.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Potreba za sigurnošću u privatnom životu biće naglašena ovih dana. Ipak, ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

 

KARIJERA: Mnogi će biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvek zapravo bila vrlina.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ni u čemu ne treba preterivati.

 

 

JARAC

 

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost ličnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje pomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

 

KARIJERA: Verovatna su poslovna putovanja, nova učenja, nove spoznaje. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svaki dan će imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svom radu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pijte više vode.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počećete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

 

KARIJERA: Sanjaćete o nekoj drugoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bilo bi dobro posetiti zubara.

 

RIBE

 

LJUBAV: Sreća u duši zbog stvari koje su vam drage, prijatne zabave bez previše pompe, opuštenost u krugu dragih vam osoba – sve je to moguće doživeti ovih dana. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

 

KARIJERA: Zamišljaćete se u ulozi vođe. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Biće ovo dinamična nedelja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bude se neke stvari iz prošlosti.

 

TOP 3: Vaga, Blizanac, Ribe

 

Podeli članak
sinovoz
FAM