Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Rokenrol spektakl u Zrenjaninu pratila publika širom sveta! (Foto)

queen real tribute band

Queen Real Tribute Band održao je u Narodnom pozorištu “Toša Jovanović” u Zrenjaninu spektakularan koncert koji je emitovan onlajn sinoć, u 20 časova, po našem vremenu.

 

Članovi najvećeg Queen tribute benda na svetu odlučili su da obraduju fanove Fredija Merkjurija povodom pola veka od osnivanja legendarne grupe.

 

PROČITAJTE JOŠ: Poveli smo dvojicu čitalaca na panoramski let avionom iznad grada (Foto)

 

Zbog trenutnih protivepidemijskih mera i nemogućnosti da nastupi uživo, bend se odlučio za globalni live stream koncert. Portali zrenjaninski.com i volimzrenjanin.com imali su ekskluzivno pravo da prisustvuju ovom nastupu u Narodnom pozorištu Zrenjanin i zabeleže najzanimljivije detalje.

 

 

Odsvirano je 17 pesama, a nastup je trajao gotovo dva sata. Karte za online koncert su kupovane u svim krajevima sveta, tako da ga je posmatrala publika u Japanu, Brazilu, Americi, Zapadnoj Evropi… Naravno, nisu izostali ni verni pratioci iz regiona.

 

Zbog različitih vremenskih zona, ali i zbog toga što nisu svi bili u mogućnosti da ga pogledaju u sinoćnjem terminu, koncert je moguće ispratiti u naredna tri dana uz kupovinu karata (video on demand). Kako saznajemo, koncert se neće naknadno emitovati ili objavljivati.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

“Nadamo se brzom povratku na bine širom sveta, uz prisustvo publike. A ovo je svakako bilo novo iskustvo za nas. Mislimo da smo uspeli da prenesemo dobru energiju putem ovog online streaming koncerta i da smo širom sveta pridobili nove fanove Queenove muzike u našem izvođenju”, poručio je Queen Real Tribute Band.

 

Više fotografija sa ovog koncerta možete pogledati na sajtu volimzrenjanin.com

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM