Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin od petka do nedelje (Video)

bioskop cinestar zrenjanin
Foto: CineStar

U bioskopu CineStar Zrenjanin u petak, subotu i nedelju, 11, 12. i 13. decembra, možete pogledati nekoliko aktuelnih filmskih ostvarenja.

 

Akcioni film “Pokajnik”, sa Lijamom Nisonom u glavnoj ulozi, prikazuje se u terminima od 13 i 15.10 časova. Ljubitelji horora imaju priliku da pogledaju film “Igra strave”, a projekcija je od 15 časova.

 

Domaća komedija “Vikend sa ćaletom”, u kojoj glavne uloge tumače Nenad Jezdić i Branko Vidaković, prikazivaće se naredna tri dana u terminu od 14.25 časova.

 

PROČITAJTE JOŠ: Vrhunsko pivo za poneti: Za potpuni ugođaj u vašem domu

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i akcioni filmovi “Ava” (nedelja, 14.50 časova) i “Grenland: Poslednje utočište” (12.55 sati). U petak, od 14.50 časova, prikazuje se i “Ciknaroš”.

 

U bioskopu s pet zvezdica možete pogledati i nekoliko animiranih filmova. “Viking Vik i čarobni mač” se prikazuje od 11.30 časova, “Trolovi: Svetska turneja” od 11.05 sati, a “Snežana i sedam patuljaka” od 11 časova. “Kapetan Sabljozubi i magični dijamant” na programu je od 13.15 časova, a “Frka” od 12.45 sati.

 

Naredna tri dana možete pogledati i porodičnu avanturu “Lesi se vraća kući”, i to u terminu od 11.10 časova. U subotu, od 14.50 časova, na repertoaru je i romantična drama “After: Posle sudara”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM