Slobodno vreme YSLAJDER

REFLEKT: NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRELEPOM AMBIJENTU

NOVI BEČEJ – Drugi po redu Reflekt festival biće održan u Novom Bečeju 18. i 19. avgusta, najavili su organizatori, uz napomenu da je u pripremi bogat muzički program.

 

reflekt

 

Tokom dva dana festivala publiku će zabavljati Avgustin Sophia (Bugarska), Andrew Meller, TKNO, Wet Dreams, Gabriel Grant, Lazy Bug, KID, Daniel Fritz, Daniel Prehoffer, Mark Myself b2b Shon i Minitronik. Planiran je i official afterhours, kada će nastupiti Dj Chrono, Shekimon, Nebojša Adamov, Shon b2b Mark Myself, Danijel Savić, Nick Ree, Racic & Bazalac i Spremo b2b RA-DE.

 

– Organizacija Reflekt za vas je pripremila nesvakidašnji događaj u gradiću sa najlepšim kejom u Srbiji i široj okolini. Program festivala će trajati dva dana. Osim što možete očekivati kvalitetan muzički program, na Reflekt festivalu moći ćete da uživate u prirodnim pejzažima od kojih zastaje dah. Reka Tisa će upotpuniti ovaj festival svojom lepotom, a posetioci će moći da uživaju u svim njenim čarima. Verujemo da ćete se osećati kao da ste na nekoj egzotičnoj destinaciji jer dok budete na festivalskom prostoru samo nekoliko metara će vas deliti od vode, u kojoj se posle napornog đuskanja možete rashladiti. U sklopu festivalskog prostora, Novobečejci i svi gosti festivala imaće priliku da uživaju u hrani – ističe Daniel Pataki, jedan od organizatora Reflekt festivala.

 

Novi Bečej, inače, raspolaže brojnim smeštajnim kapacitetima. Ukoliko planirate da posetite ovaj festival, imaćete odličnu ponudu za vrlo malo para. Novi Bečej može da ponudi hotelski i pansionski smeštaj, kao i razna privatna prenoćišta već od 1.000 dinara po osobi. Više informacija vam može ponuditi sajt turističke agencije Novi Bečej. Ukoliko želite kampersku avanturu, opština Novi Bečej ima na raspolaganju kamp prostor sa strujom i tuševima u prostoru kamp smeštaja „Marina Gradište“.

 

Cena ulaznice je 500 dinara po danu, a karte se kupuju na kapijama festivala koji se održava u dvorištu novobečejskoj suda, u ulici Žarka Zrenjanina 5.

Podeli članak
sinovoz
FAM