Slobodno vreme

Produženi vikend u “Zelenom zvonu”

ZRENJANIN – Ove nedelje očekuje nas produženi vikend u Pozorišnom klubu “Zeleno zvono”, koji će početi u petak 19. juna, a završiti se u ponedeljak, 22. juna.

FB  call it green

U petak, od 22 sata, u Atrijumu Pozorišnog kluba, biće održan veliki koncert dva benda – zrenjaninskog “3mačke100godina” i beogradskog “Straight Mickey and the Boyz”.

Karta za koncert iznosi 200 dinara.

Za subotu, 20. jun, zakazana je velika žurka “Call it Green vol. 1”, prva u nizu kojom će biti obeležene 24 godine firme “Zeleno zvono”. Ulaz će biti slobodan, a za DJ pultom biće stari rezident di – džejevi “Zelenog zvona”: DJ Mojsa, DJ Buki, DJ Soya i DJ Žop.

Naposletku, u ponedeljak, 22. juna, od 20 časova, nastavlja se program “Nova zrenjaninska scena”, kojom će se obeležiti prvi dan leta i prvi dan raspusta. Kao i prethodna tri puta, nastupiće srednjoškolski muzički sastavi – bend Elektrotehničke – građevinske škole “Nikola Tesla”, bend Muzičke škole “Josif Marinković”, jazz sekcija “Josif Marinković”, kao i dečiji pop – rok hor “SuperNova”. Ulaz će biti slobodan.

Podeli članak
sinovoz
FAM