Slobodno vreme

Produženi vikend u „Zelenom zvonu“

ZRENJANIN – Ove nedelje očekuje nas produženi vikend u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“, koji će početi u petak 19. juna, a završiti se u ponedeljak, 22. juna.

FB  call it green

U petak, od 22 sata, u Atrijumu Pozorišnog kluba, biće održan veliki koncert dva benda – zrenjaninskog „3mačke100godina“ i beogradskog „Straight Mickey and the Boyz“.

Karta za koncert iznosi 200 dinara.

Za subotu, 20. jun, zakazana je velika žurka „Call it Green vol. 1“, prva u nizu kojom će biti obeležene 24 godine firme „Zeleno zvono“. Ulaz će biti slobodan, a za DJ pultom biće stari rezident di – džejevi „Zelenog zvona“: DJ Mojsa, DJ Buki, DJ Soya i DJ Žop.

Naposletku, u ponedeljak, 22. juna, od 20 časova, nastavlja se program „Nova zrenjaninska scena“, kojom će se obeležiti prvi dan leta i prvi dan raspusta. Kao i prethodna tri puta, nastupiće srednjoškolski muzički sastavi – bend Elektrotehničke – građevinske škole „Nikola Tesla“, bend Muzičke škole „Josif Marinković“, jazz sekcija „Josif Marinković“, kao i dečiji pop – rok hor „SuperNova“. Ulaz će biti slobodan.

Podeli članak
sinovoz
FAM