Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Pridruži se napetoj vožnji uz akcioni krimić „Autoput spasa“ (Video)

autoput spasa
Autoput spasa

Dva akciona filma – „Brzina metka“ i „Autoput spasa“ – prikazuju se u bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 4. avgusta.

 

Brzina metka

 

U filmu „Brzina metka“ Bred Pit se pojavljuje kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Sudbina, kako to obično biva, ima druge planove jer Bubamaru najnovija misija dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve i sve to u najbržem vozu na svetu. Kraj puta je tek početak divlje, nezaustavljive i delirične vožnje kroz moderni Japan.

 

Film se prikazuje u terminima od 16.35, 19.00 i 21.25 časova.

 

 

Autoput spasa

 

Seli (Žilijet Binoš) je ženski vozač kamiona koja živi za tri stvari: sebe, put i svog zatvorenog brata Denisa (Frenk Grilo). Ta povezanost brata i sestre prouzrokovala je je njenu umešanost u krijumčarenje ilegalnog tereta kako bi spasila brata od zatvorske bande. Kada Seli otkrije da je njen poslednji paket Leila, 12-godišnja devojčica, njena motivacija i savest su izazvani jer istovremeno pokušava da spasi brata, ali i devojčicu. Uz FBI i krijumčare ljudima koji je prate u stopu, svako stajalište je za njih opasno po život.

 

Film se prikazuje u terminu od 20.15 časova.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „DC Liga super-ljubimaca“, „Siroče: Prvo ubistvo“, „Mračna lokacija“, „Tor: Ljubav i grom“, „Malci 2: Gruov početak“, „Elvis“, „Svet iz doba jure – Nadmoć“, „Top gan: Maverik“, „Baz Svetlosni“, „Priče iz skrivenog grada: Drvo želja“ i „Loši momci“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak