Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Pretpremijera horora „To: Drugo poglavlje“ u bioskopu CineStar (Video)

to drugo poglavlje
To: Drugo poglavlje

Horor „To: Drugo poglavlje“ posetioci bioskopa CineStar Zrenjanin moći će pretpremijerno da pogledaju u sredu, 4. septembra. Nastavak čuvenog horora na programu je od 19 i 22.10 časova.

 

Hvaljeni hit „To“ iz 2017. pokosio je bioskopske blagajne i zaradio više od 700 miliona dolara širom sveta, redefinisao žanr, postao deo opšte kulture i postao horor film s najvećom zaradom u istoriji. Kako se zlo ponovo vraća svakih 27 godina u grad Derl, Mejn, „To: Drugo poglavlje“ spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri decenije.

 

 

Pretpremijerno će u subotu, 31. avgusta, i nedelju, 1. septembra, biti prikazivan i animirani film „Velika avantura“.

 

Neverovatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na pogrešnu adresu. Roda jednostavno zameni adresu porodice pandi s porodicom medveda. I tada meda koji sve u životu radi na ispravan način, odluči da organizue i ekspediciju kako bi bebu dostavio njenoj pravoj porodici. Njegov se neumorni komšija uputi s njim kako bi mu pravio društvo na toj avanturi. Na putu susreću brbljivog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra… Suočavaju se s puno izazova, ali na kraju dostave bebu njenoj porodici.

 

 

Od četvrtka, 29. avgusta, u bioskopu CineStar Zrenjanin očekuju nas i četiri premijere. U pitanju su akcija „Pad anđela“, komedija „Navijačice“, domaća komedija „Delirijum tremens“ i drama „Umetnost vožnje po kiši“.

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: „Kraljice zločina“, „Angry Birds Film 2“, „Jezive priče iz mraka“, „Bilo jednom…u Holivudu“, „Paklene ulice: Hobs i Šo“, „Kralj lavova“, „Tajni agent Mjau“ i „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM