Slobodno vreme

PREDSTAVA „BALKANSKI SEKS I GRAD“ STIŽE U KULTURNI CENTAR

ZRENJANIN – Pozorišna hit predstava „Balkanski seks i grad – Čipka i čokolada“ biće odigrana u Kulturnom centru Zrenjanina u petak, 3. februara, od 20 časova.

Prodaja karata na biletarnici Kulturnog centra kreće od ponedeljka, 23. januara. Cena ulaznice u pretprodaji je 400 dinara, na dan predstave 450, a za organizovane posete 350 dinara. 

Radnja predstave je osmišljena kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, Čupka i Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško – ženskim problemima. One na duhovit način postavljaju mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu. Na pozornici će oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija „Seks i grad“ osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje „nerešive“ probleme, dok Zverka, Mikan Kozomara, tumači lik zgodnog zavodnika.

Uloge tumače Anita Petković (Čupka), Svetlana Milenković (Čarna), Nataša Jaramaz (Čajka) i Mikan Kozomara (Zverka). Predstava je prožeta muzičkim songovima, a autori ovog pozorišnog komada su Antileta Živković, Danijela Božičković – Radulović i Stanko Holcer.

Režiju i produkciju potpisuje Stanko Holcer. 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.