Slobodno vreme YSLAJDER

POZNATI GLUMAC U ZRENJANINU SNIMA UZBUDLJIVI TRILER!

film

ZRENJANIN – Ove nedelje u Zrenjaninu će biti snimane scene za potrebe serije “Senke nad Balkanom”, čiji je kreator naš poznati glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, ekskluzivno saznaje portal zrenjaninski.com.

film

Ovu informaciju za naš portal je potvrdio i Goran Bjelogrlić, producent i rođeni brat čuvenog glumca i reditelja.

Žanrovski, serija “Senke nad Balkanom” je mistični triler u epohi.

– Reč je o žanru policijskog trilera i jednom intenzivnom periodu u kojem se dva inspektora beogradske policije suočavaju sa nizom ubistava koja su izvršena na ritualan način i tako bivaju uvučeni u vrtlog čudnih događaja gde su umešani visoka politika, kriminal, terorizam, strane obaveštajne službe – objasnio je Dragan Bjelogrlić.

Radnja serije smeštena je u drugu polovinu dvadesetih godina prošlog veka, u 1928. godinu, krizni period između “ubistva u Skupštini” i uvođenja “šestojanuarske diktature”. Turbulentni političko-društveni život, niz ritualnih nerazjašnjenih ubistava, delovanja najrazličitijih organizacija iz zemlje i inostranstva, samo su deo onoga čime će se serija baviti.

“Senke nad Balkanom”, u uzbudljivoj triler naraciji, prepunoj obrta i do sada nepoznatih istorijskih događaja, oslikava Evropu u predvorje događaja koji će obeležiti 20. vek.

Radnja serije se odigrava pretežno u Beogradu, kao neuralgičnom tačkom i mestom u kome su se uvek ukrštali i sukobljavali najrazličitiji svetski interesi, ali i u Sankt Peterburgu, Beču, Zagrebu, Bledu, Dubrovniku i Makedoniji.

Glumački ansambl će, kako je ranije najavljeno, biti sastavljen od glumaca iz Srbije, Rusije, čitavog regiona, Bugarske i Austrije.

Podeli članak
sinovoz
FAM