Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Pogledaj najnoviji akcioni hit Lijama Nisona “Pokajnik” uz akciju 1+1 gratis

pokajnik

Lijam Nison, glumac zbog kog strepimo u svakom filmu, vraća se na velika filmska platna najnovijim akcionim trilerom „Pokajnik“. Ovog puta u ulozi pljačkaša koji je tokom karijere ukrao devet miliona dolara iz nekoliko manjih banaka širom SAD-a. Bez hapšenja, bez otkrivanja identiteta.

 

Nakon što upozna Ani, Tom želi da napusti posao i počne novi život sa voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko i to nam je najava za 99 minuta čistog užitka u bioskopu.

 

A CineStar bioskop nam je priredio akciju iznenađenja, jer ulaznice od četvrtka, prvog dana igranja filma “Pokajnik”, sve do nedelje, puna četiri dana možete da kupite po akciji 1+1 ulaznica gratis.

 

Više o akciji i kupovini ulaznica na blagajnama CineStara ili ONLINE.

 

Dodatno, na programu CineStara trenutno su domaći film „Vikend s ćaletom“ i horor „Igra strave“. Već od četvrtka očekuje nas i novi hit za decu „Viking Vik i Čarobni mač“, s kojim će za vikend biti organizovan “Porodični vikend u CineStaru”. Sledeće nedelje stiže nam i horor „Beži“ u sklopu Horrormanie.

 

Akcija 1+1 biće ponuđena u svim CineStar bioskopima – Novi Sad, Zrenjanin i Pančevo, kao i u novootvorenom CineStaru Beograd u Ada Mallu.

 

Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio sale za novi prijem publike. Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenski standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima. Planirane mere su dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji.

 

CineStar možete pratiti na cinestarcinamas.rs i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Tik Tok.

 

pokajnik

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM