Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Partneri superheroji vraćaju se u bioskope da nastave svoje avanture kao Antmen i Osa

antmen i osa: kvantumanija
Antmen i Osa: Kvantumanija

Od četvrtka, 16. februara, u bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate akcionu avanturu „Antmen i Osa: Kvantumanija“, romantičnu komediju „Šta ljubav ima s tim“ i animiranu komediju „Moja vila šeprtlja“.

 

Antmen i Osa: Kvantumanija

 

Partneri superheroji Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se da nastave svoje avanture kao Antmen i Osa.

 

Zajedno, sa roditeljima Hope – Hank Pym i Janet Van Dyne, kao i sa Skotovom ćerkom Cassie Lang, porodica se iznenada nalazi u situaciji gde istražuju Kvantnu oblast. U interakciji sa čudnim novim stvorenjima upuštaju se u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali da je moguće.

 

Film možete da pogledate radnim danima od 16.30, 19.00 i 21.25 časova, a za vikend i od 14 sati.

 

 

Šta ljubav ima s tim?

 

Kako pronaći trajnu ljubav u današnjem svetu? Za rediteljku dokumentaraca i zavisnicu od aplikacija za sastanke Zoe, prevlačenje udesno je samo isporučilo beskrajni striming Mr Vrongsa, na užas njene ekscentrične majke Kejt. Za Zoinog prijatelja iz detinjstva i komšiju Kaza, odgovor je da sledi primer svojih roditelja i odluči se za ugovoreni brak sa bistrom i lepom nevestom iz Pakistana. Dok Zoe snima njegovo putovanje od Londona do Lahorea da bi oženio strankinju, koju su izabrali njegovi roditelji, ona počinje da se pita da li bi mogla nešto da nauči iz potpuno drugačijeg pristupa pronalaženja ljubavi.

 

Film se prikazuje od 19.25 časova.

 

 

Moja vila šeprtlja

 

Violeta, radoznala i luckasta vila, izgubila se u ljudskom svetu. Da bi se vratila u svoj vilinski svet, ona se udružuje sa dvanaestogodišnjom devojčicom Maksi. I tada otkriva svoju pravu sudbinu.

 

Film se radnim danima prikazuje od 16.00 i 17.45 sati, a za vikend i od 11.45 časova.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Čarobni Majk: Poslednji ples“, „Titanik: 25 godina 3D“, „Meda sa severa 4: Porodično putovanje“, „Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo“, „Čovek po imenu Oto“, „Neko kuca na vrata kolibe“, „Opasan let“, „Kikoriki: Već viđeno“, „Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova“, „Oluja“, „Bela i Sebastijan: Nova generacija“ i „Neverovatni Moris“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz