Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Ognjen Jovanov za samo nekoliko sati dospeo na trending listu! (Video)

ognjen jankov
Foto: YouTube printscreen

Mladi Zrenjaninac Ognjen Jovanov, član muzičke kuće „Imperia“, predstavio je u subotu, 1. februara, novi spot za pesmu „Domine“.

 

Ognjen je autor teksta i muzike za pesmu „Domine“, a za produkciju su bili zaduženi njegov brat Damjan Jovanov, kao i Viktor Jovanović. Spot, koji potpisuje Igor Zečević, za samo jedan dan na YouTube-u je zabeležio blizu 130.000 pregleda, a za samo nekoliko sati se našao i na trending listi.

 

A ko je Ognjen Jovanov?

 

– To je lik iz Zrenjanina koji se bavi muzikom – u kratkim crtama je ovaj momak predstavio sebe u jednom intervjuu.

 

Ognjen je muzikom počeo da se bavi još u osnovnoj školi i sve je, kako kaže, išlo prirodnim putem.

 

– Studirao sam i u jednom momentu sam shvatio da me ne zanima to što studiram. Roditeljima sam rekao da želim da se bavim muzikom i oni su to jako teško podneli. Tako da sam na muzičkom polju, u tom periodu, više morao da se dokazujem zbog roditelja, nego zbog sebe i ostalih. Sada su ponosni na mene i stalno traže materijale sa nastupa da se hvale rodbini – ispričao je Ognjen.

 

Pročitajte još: Gostovanje popularnih jutjubera premašilo sva očekivanja! (Foto)

 

Pesma „Brzi grad“ privukla pažnju Bube Corellija

 

Njegova pesma „Brzi grad“ privukla je pažnju dvojca koji stoji iza muzičke kuće „Imperia“, a to su Jala Brat i Buba Corelli.

 

– Buba Corelli me je kontaktirao preko instagrama. Zvuči neverovatno, ali sam se u tom trenutku uplašio. Pomislio sam – Buba Corelli mi piše, šta se to dešava. On je bio od starta direktan. Napisao je – zdravo, Ognjene, mi te želimo u „Imperiji“, sviđa mi se tvoj rad – ispričao je Ognjen.

 

Nekoliko meseci kasnije videli su se u Beogradu i od tada je krenula saradnja. Ognjen je snimio, a „Imperia“ prethodnih meseci objavila nekoliko pesama, pored ostalih i „High k’o zmaj“ (feat Inas) i „Hemija“ (feat Angellina), koje imaju pojedinačno preko četiri miliona pregleda na YouTube-u.

 

U nastavku pogledajte novi spot i poslušajte pesmu „Domine“.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM