Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Novogodišnji dečji bioskop u CineStaru do 13. januara

dečji festival
Foto: CineStar

Bliži se kraj još jedne godine i dok se okrenemo deca odrastu i zapitamo se kako nam je život proleteo. Novogodišnji praznici nas podsete da je vreme provedeno u krugu porodice dragoceno i da su to trenuci koji se pamte.

 

Zato treba iskoristiti svaku priliku, naročito sada u periodu školskih raspusta kada su deca slobodnija. Vremenska prognoza ne obećava, zato je idealana prilika da se sklonite u topli, ugodni prostor koji će pružiti željenu relaksaciju i zabavu za celu porodicu. A gde je bolje otići nego u vaš porodični bioskop – CineStar.

 

U periodu od 21. decembra do 13. januara CineStar bioskopi otvaraju svoja vrata već od 11 sati. Sve do 17 časova nude bogat filmski i zabavni program namenjen upravo porodicama. Osim dečjih hitova: „Zaleđeno kraljevstvo 2“, „Patrolne šape“, „Prerušeni špijuni“ i „Playmobile“, na repertoaru su i igrane avanture „Džumandži: Sledeći nivo“ i „Star Wars: Uspon Skajvokera“. I sve to po povoljnijoj ceni ulaznice u okviru matinea i porodičnog paketa.

 

novogodišnji dečiji bioskop

 

Pored crtaća, CineStar je za mališane pripremio poklon uz kupljenu ulaznicu. A svakog dana do 30. decembra, od 16 do 17 sati, u CineStar 4DX BIG Novi Sad na druženje dolazi Deda Mraz. Ali to nije sve. Najmlađe posetioce 4DX i Kids CineStar sale sa toboganom očekuje dodatni poklon iznenađenja, kako bi zimska čarolija u CineStaru bila nezaboravna.

 

Više detalja potražite OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM