Slobodno vreme

NOVO U BANJI RUSANDA: LUKSUZNE MASAŽE PO PROMOTIVNIM CENAMA

Banja „Rusanda“ iz Melenaca pozvala je goste da probaju masaže koje se sprovode u najluksuznijim i prestižnim spa-wellness centrima.

banja-rusanda

MASAŽA ŠKOLJKAMA (60 min):

Koriste se prirodne školjke iz Tihog okeana, koje se zagrevaju mešavinom vulkanskog pepela, algi bogatih mineralima i morske vode, koji se sipaju u unutrašnjost školjke.

Delovanje: poboljšanje protoka krvi i limfe, čime se tkiva bolje ishranjuju i oslobađaju štetnih i toksičnih materija i viška vode. Tako se ostvaruju efekti detoksikacije, smanjenje bola i napetosti u mišićima i poboljšava tonus kože. Pri masaži se ispuštaju i prijatni prirodni mirisi, koji ostvaruju dodatni efekat protiv stresa.

Cena: 2.300 dinara

banja-rusanda

MASAŽA KAMENJEM OD HIMALAJSKE SOLI (60 min):

Koristi se set kamenja od nerafinisane soli sa Himalaja različitog oblika i veličina i svaki od njih je drugačije oblikovan. Kamenje se zagreva u posebno za to napravljenoj torbi, tako da se postižu efekti samih soli, masaže i delovanja toplote.

Delovanje: poboljšanje protoka krvi i limfe, čime se tkiva bolje ishranjuju i oslobađaju štetnih i toksičnih materija i viška vode. Soli  deluju i diuretski, pa obezbeđuju i povećano izlučivanje mokraće, čime podstiče eliminisanje viška vode i štetnih materija iz organizma.

Tako ostvaruju efekte detoksikacije, smanjenja bola i napetosti u mišićima i poboljšanje tonusa kože.

Cena: 2.000 dinara

banja-rusanda

MASAŽA LICA KAMENJEM OD HIMALAJSKE SOLI (20 min):

Ako se primenjuje na licu, povećavaju tonus kože lica, smanjuje podočnjake i potpomažu drenažu sinusa i smanjenje glavobolja.

Cena: 600 dinara

Posetite banju „Rusanda“ i isprobajte ove masaže po promotivnim cenama. Učinite nešto dobro za vaše telo. 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz