Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Novi „Terminator“ i domaći film „Ekipa“ stižu u CineStar (Video)

terminator

Portal zrenjaninski.com i CineStar Zrenjanin predstavljaju vam novi repertoar bioskopa sa pet zvezdica, za period od 24. do 31. oktobra.

 

Publika u Zrenjaninu će u sredu, 30. oktobra, od 20 časova, imati priliku da pretpremijerno pogleda film „Terminator: Mračna sudbina“.

 

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA

 

Više od dve decenije su prošle od kako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Deni Ramos (Natalia Reyes) živi jednostavan život sa ocem i bratom (Diego Boneta) u Meksiko Sitiju kada se kroz vreme vrati napredni i smrtonosni Terminator Rev-9 (Gabriel Luna) sa namerom da je ulovi i ubije. Denin život zavisi od udruživanja sa dve ratnice: Grejs (Mackenzie Davis), unapređenog vojnika iz budućnosti, i Sare Konor (Linda Hamilton). Kako Rev-9 nemilosrdno uništava sve i svakog na svom putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800 (Arnold Schwarzenegger), čoveka iz Sarine prošlosti. On je njihova poslednja nada.

 

 

EKIPA

 

Već od četvrtka. 24. oktobra, u bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i novi domaći film „Ekipa“.

 

Nakon derbija, Zdravko – zvezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke – dobar drug iz detinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić). Posle lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju. To ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

 

 

Od četvrtka nas u CineStaru očekuju još dve filmske premijere – animirani film „Ovčica Šone: Farmagedon“ i drama „Džudi“.

 

U bioskopu s pet zvezdica možete pogledati i sledeće filmove: „Grdana: Gospodarica zla“, „Povratak u Zombilend“, „Džoker“, „Blizanac“… Na repertoaru su i „Vojna akademija 5“, „Jeti: Snežni čovek“, „Priča o igračkama 4“, „Velika avantura“ i „Kralj lavova“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM