Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Novi filmovi u bioskopu CineStar, za dame specijalna projekcija! (Video)

cinestar filmovi
Film "After"

Nekoliko novih filmskih naslova od danas se nalazi na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin. Ljubitelji romantičnih filmova mogu pogledati ostvarenje „After“. Kažu da je u pitanju naslenik planetarnog hita „Pedeset nijansi sive“.

 

Vredna studentkinja i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi da postigne i koji put treba da sledi. Takav sređeni život, raspašće se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta. On nosi tamu u očima, telo mu je pokriveno tetovažama i živi po sopstvenim pravilima. Hardin je sve što Tessa želi da izbegne, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada želeti. Njihova veza neće biti ni jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniće njihovu strast još snažnijom.

 

Film „After“ možete pogledati u četvrtak, 18. aprila, u terminima od 17.30, 20, 20.15 i 22.20 časova. Ostalim radnim danima, kao i vikendom, prikazuje se u terminima od 17.30, 19.35 i 21.40 sati. Podsećamo da je večeras, od 20 časova, specijalna projekcija u okviru akcije CineLady. Za posetiteljke su spremljeni i pokloni, a više o tome možete PROČITATI OVDE.

 

 

Osvežavajuća komedija „Bitanga sa plaže“

 

Na repertoaru bioskopa CineStar nalaze se i horor „Prokletstvo ožalošćene žene“, kao i komedija „Bitanga sa plaže“. Od reditelja filma „Buntovnica“ stiže nam „The Beach Bum“. U pitanju je osvežavajuća originalna i kontrasistemska komedija u kojoj igraju i Snoop Dogg, Isla Fisher i Zac Efron. Priča prati neprekidne nevolje Mundoga (Matthew McConaughey), buntovne skitnice koja živi po sopstvenim pravilima.

 

Film „Bitanga sa plaže“ se prikazuje u četvrtak, 18. aprila, od 18 časova, a ostalim danima od 18.35 časova.

 

 

U bioskopu CineStar, u Aviv Parku Zrenjanin, možete pogledati i sledeće filmove: „Park čudesa“, „Hellboy“, „Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“, „Groblje kućnih ljubimaca“, „Shazam“, „Dambo“, „Korgi: Kraljevski pas velikog srca“ i „Balkanska međa“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM