Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 9. do 16. decembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 9. do 16. decembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Mada emotivno nećete da osećate ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će da ceni i razume vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

 

KARIJERA: Rešite se svojih velikih sumnji koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sami sebi da stvarate prepreke. Sad ćete da saznate šta je trebalo, informacije će stići. Nakon toga možete da radite kvalitetnije. Rešenja su blizu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Obezbedite sebi više sna i odmora.

 

BIK

 

LJUBAV: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje.

 

KARIJERA: Mogli biste da se zateknete u situaciji da nešto treba pustiti neka ide kako ide ili da borbe za angažaman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobedu. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Usporite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne propuštajte relaksaciju.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Očekivano je da će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Verovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete rado prihvatati. Stoga će da uslede i prilike za nova poznanstva. Oni u vezi će isto biti bolje.

 

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bavite se nekim borilačkim sportom.

 

RAK

 

LJUBAV: Vaš ljubavni život i dalje će biti bogat, a vi ćete postajati sve smireniji. Strasti će biti tiše, no zadovoljstvo neće izostati. Činiće vam se da tek sada ulazite u jednu dugotrajniju fazu svoje veze. Izgleda da ćete biti u pravu. Samci će uspešno da zavode.

 

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba, makar vam to bilo čudno, i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete da učinite ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Odgovori će doći.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pozabavite se svojim hobijima.

 

LAV

 

LJUBAV: Ovih dana zaista će zasijati svetlo na vašem ljubavnom nebu. Bićete prijatno iznenađeni time koliko i kako vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite napolje, među ljude. Ipak, nemojte da preterujete s ličnom prezentacijom.

 

KARIJERA: Rešićete sve veće poslovne nedoumice i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba vam samo verovati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne sumnjate u sebe.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Kad se o ljubavi radi, ovih dana ćete se osećati poput ribe u vodi. Otvorenost drugih prema vama, ali i obrnuto, učiniće da će brzina kojom ćete delovati ponekad biti zapanjujuća. Biće potrebno da usporite radi druge strane.

 

KARIJERA: Možete da vidite daleke rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidi. Ipak, neke informacije će početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznati činjenicu da ste posao usmerili kud treba.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste.

 

VAGA

 

LJUBAV: Vaše strasti će porasti, a vi ćete postati zavodljiviji. Voljena osoba će to dočekati sa zadovoljstvom. Istovremeno će ojačati i potreba za sigurnošću u ljubavi. Stoga ćete povremeno da budete u borbi sami sa sobom, jer ćete želeti sve da postignete. Polako.

 

KARIJERA: Počinje vreme kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno prezentujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovani posao.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Razgibajte vratni deo kičme.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Ako ste još sami, ovih dana ćete da težite samo dobroj zabavi. Bićete željni opuštanja i slobode. Veselje je dobro, no bitno je da u startu drugoj strani priznate kakve su vam namere. Tako ćete oboje biti zadovoljni.

 

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno pregledajte mailove.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Neki bi povremeno mogli da se osećaju usamljeno. Najbolje je primiriti se i povući u tišinu i meditaciju. Svoja očekivanja formiraćete prema trenutnom stanju, pa će ona biti skromna. Ipak, biće i lepih događaja. Zato se više otvorite.

 

KARIJERA: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će uticati na dalji tok razvoja. Pokušajte da budete što objektivniji i ne žurite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte duboko disanje za opuštanje.

 

JARAC

 

LJUBAV: Pojaviće se niz pitanja povezanih s vašim privatnim životom. Neki će čačkati do kraja, a baš tu bi trebalo da se zaustave i malo pričekaju. Najviše zato jer će odgovori s vremenom doći sami od sebe. Zato budite strpljiviji i pažljiviji.

 

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati više motiva nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste napravili, nego i kako bi oni mogli da naprave više i bolje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Dopustite sebi malo opuštanja.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost privatnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje pomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će da biraju samo sigurne opcije.

 

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Videćete da ima izlaza.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne zamarajte se brigma. Radije se proveselite.

 

RIBE

 

LJUBAV: Iz dana u dan biće sve više događaja u vašem privatnom životu. Mnogi će da zablistaju na raznim društvenim okupljanjima, a drugi će ih rado prihvatati. Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu. Uživaćete.

 

KARIJERA: Svakim danom sve će se više povećavati obim poslova koje treba da obavite, a s tim će ići i veći napori. Kriterijumi bi mogli biti strogi, no ne bojte se – imate sve kvalitete da uspešno odradite sve što treba. Samo se dobro organizujte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pobedite stres relaksacijom.

 

TOP 3: Lav, Strelac, Devica

 

Podeli članak
sinovoz
FAM