Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 7. do 14. septembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 7. do 14. septembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledaje osobe sa kojima poslovno sarađujete. Jedan poziv na kafu mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji su već u vezi uživaće u sasvim običnim stvarima.

 

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih se mogu proceniti vaše zasluge. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo da bude i unapređenje. Sada možete da postignete još više i još bolje. Svesni ste svojih vrednosti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite na izlet u prirodu i uživajte.

 

BIK

 

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete da pridobijete mnoge. Ako ste sami, izađite napolje. Oni u vezama biće sasvim dobro.

 

KARIJERA: Dolaze odgovori koje ste čekali i sada nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način biće stabilno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istražujete i sve bolje razumete duhovni svet.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Ojačaće potreba za povlačenjem. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će oni u vezi sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

 

KARIJERA: Stići će potrebne informacije i sada ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete zadovoljni i mirni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uzmite sve što možete.

 

RAK

 

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se ipak osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na lep izlet udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze češće i s više nade za ljubav.

 

KARIJERA: Dobićete nove smernice kako da radite. Biće to nešto zanimljivo, a uključivaće i određene transformacije. S promenama ćete se nositi dobro. Odavaćete utisak sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da se ne uspavate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite u teretanu. Dobro bi vam došla.

 

LAV

 

LJUBAV: Mašta i stvarnost mešaće vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizovati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće. Kako god bilo, bićete srećni i voljeni.

 

KARIJERA: Primetićete da se umarate i da vam treba dvaput više vremena za obavljanje stvari koje inače obavljate brže. Zbog toga je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomisati sa svojim snagama. Tako ćete biti delotvorniji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Štedite se i obnavljajte meditacijom.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života malo ćete zapostaviti privatni život. No to će zapravo biti dobro, jer je vaša trenutna motivacija za ljubav mala. Oni u vezama uglavnom će održavati solidan status quo.

 

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao da ste glavni, premda to možda i niste. Shvatate da je vredelo potruditi se i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji su zaposleni u uslužnim delatnostima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se odmarajte.

 

VAGA

 

LJUBAV: Ovih dana polako ćete početi da se distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje malo splasnuti. No jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

 

KARIJERA: Verovatno će vas često nadgledati, ali vi ćete imati snage i nećete obraćati pažnju na to. Ova vrsta kontrole nije uvek prijatna, ali će se zapravo okrenuti u vašu korist. Stoga ne treba previše da brinete. Vi radite svoje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sve više se zanimate za muziku kao sredstvo opuštanja.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Tokom ove nedelje vi ćete verovatno malo da ohladite. Sve više će vas zanimati neke druge teme osim ljubavi. Voljena osoba primetiće ovu malu distancu, a kako vas ne bi pogrešno shvatila, potrudite se da sve izgladite nekim malim poklonom.

 

KARIJERA: Nakon što ste postavili dobre temelje, nastavićete dalje da gradite. Mnogi će se ovih dana vrlo aktivno angažovati kroz saradnju sa šefom ili će od nadređenih dobiti posebne zahteve. Ponekad će vam nedostajati energije za sve. Zato se dobro organizujte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bićete pomalo u svemu.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši privatni odnosi će se poboljšati, a vi ćete postati blaži i diskretniji. Voljena osoba opet će vas obasipati nežnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača, ali neće biti senzacija. Sve ide tiho.

 

KARIJERA: Napokon možete sve u vezi sa poslom da sagledate u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Kontakata će biti mnogo, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, no radićete dobro.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vodite više računa o ishrani.

 

JARAC

 

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete svoje privatne odnose da postavljate u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenjujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je propitkivanja vaših osećaja.

 

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u specifičnim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i saznanjima, a neretko ćete s oduševljenjem da pričate šta ste shvatili. Neće vas svi razumeti, zato pazite kome šta govorite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite otvoreni i bez predrasuda.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni problematičan. Ovi dani mogli bi se opisati kao ravna zona kada se neće događati ništa posebno zanimljivo. Možda će vam biti malo dosadno, ali izdržite. Ne zavodite po svaku cenu.

 

KARIJERA: Saradnja između vas i drugih obnoviće se uz pomoć zahteva koji stvaraju nove izazove. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi treba da se snađete. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite. Nemojte da žurite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite otvoreni za različite predloge.

 

RIBE

 

LJUBAV: Iako ćete se ponekad osećati frustrirano, okolnosti, ljudi i događaji ipak će vam više ići, nego što neće ići na ruku u ljubavi. Zato budite otvoreni i verujte da je moguće da se dogodi nešto lepo. Tada će vam se to i dogoditi.

 

KARIJERA: Određene borbe za vaš stav i mišljenje verovatno nećete moći da izbegnete. Važno je da budete dovoljno mudri i da sarađujete onoliko koliko možete. Biće petljanja, a vi učinite sve da stvari postanu jasnije. Tako ćete naći kompromis i postići rezultat.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Devica, Bik, Ovan

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM