Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 6. do 13. jula

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 6. do 13. jula. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo sedmice ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte sebi suvišna pitanja.

 

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, treba malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Kad se ide postepeno, sve traje duže.

 

BIK

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće se proređivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

 

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu kako vama, tako i vama bliskim saradnicima. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vredi nervirati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Verujte da možete bolje i više.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju, te ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

 

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite oprezni s neobrazovanim ljudima.

 

RAK

 

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego ranije, no ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite zlatnu sredinu.

 

KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da se treba prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte da prigovarate, nego budite diplomata. Drugačije zasad ne ide.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

 

LAV

 

LJUBAV: Verovatno ste očekivali nešto drugo od onoga što živite i osećate, no to je samo privremena i prolazna faza s kojom se treba suočiti na mudar način. Još uvek imate dovoljno energije i kredita od pre da sve dovedete u red. Uspećete.

 

KARIJERA: Metoda da se jednim udarcem ubiju dve muve ovaj put neće sasvim upaliti, no vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se i kroz to razvijate sasvim dobro.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete se videti na društvenim okupljanjima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

 

KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete ponekad i reskirati. Nije sve tako zahtevno kao što vam se čini. Odnekud će se pojaviti podrška drugih kojoj se, usput, uopšte niste nadali.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ipak napredujete.

 

VAGA

 

LJUBAV: Intenziviraće se vaše kretanje među ljudima. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

 

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Zato zasučite rukave i ne postavljajte suvišna pitanja. Neka sve bude igra.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prošetajte pre spavanja.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Ako se nekome udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, zanemarite prigovaranja od strane partnera. Kako nedelja bude odmicala, i ljubavne prilike će se poboljšavati. Zato idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.

 

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da se eksponirate. Radite u tišini i po pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Oni će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Čovek je čoveku lek.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, no od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

 

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Rezultati će se zbrajati tek na kraju priče.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite fokusirani u svemu što radite.

 

JARAC

 

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojima možete da ostvarite prijatna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte da samujete jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

 

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta da čine i krenuće tim smerom. Oni koji još nisu razmislili o sebi, verovatno će se suočiti s posledicama sopstvenih ambicija i tek sada uvideti gde su pogrešili. Nakon toga idu napred.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ljubazniji i otvoreniji.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Zasićenost izlascima usmeriće vas na povlačenje. Najbolje ćete se osećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

 

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vreme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite u teretanu ili na trčanje.

 

RIBE

 

LJUBAV: Dok ćete vi razmišljati o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša ljubavna sadašnjost polako će vam izmicati iz ruku. Moguće je da propustite neku ljubavnu priliku jer spavate. Oni u vezama ipak će naći zajednički jezik s voljenom osobom.

 

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na sopstvenoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Dobro je boraviti u prirodi. Ona osvežava.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Devica, Rak, Vaga

 

Podeli članak
sinovoz
FAM