Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 3. do 10. februara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 3. do 10. februara. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. Neko će vas iritirati, ali nećete se isfrustrirati. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

 

KARIJERA: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite strpljivi i ostanite mirni.

 

BIK

 

LJUBAV: Većinu nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još žešće i predanije. Ovakve prilike ne pojavljuju se često, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne rasipajte snagu.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Za vas i prema vama će postojati dobre okolnosti kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti. Neki će zajedno putovati.

 

KARIJERA: Iz visina ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no on vam neće biti neprijatan. Radićete dobro, a na radnom mestu će vladati red, rad i disciplina.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite iskreni prema sebi.

 

RAK

 

LJUBAV: Vaši poznanici ili komšije pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

 

KARIJERA: Nećete zapostaviti ni jedan detalj. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite otvoreniji, pa će vas drugi podržati.

 

LAV

 

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

 

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se razne stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Obnovite svoj stari hobi.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, no od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

 

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko još radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Potrebno vam je više sna.

 

VAGA

 

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog porodičnog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju porodicu. Kod nekih će to biti familija iz koje potiču. Oni u vezama gledaće kako da povežu voljenu osobu sa pomenutim.

 

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitajte zato svoje kriterijume i ciljeve. Sve zavisi od toga šta zapravo želite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bavite se sportom.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Bićete aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško da odete na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji su već u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.

 

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati ili takmičiti. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vreme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite u teretanu.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju bi trebalo angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer treba sarađivati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite strpljivi.

 

JARAC

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

 

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horiznote, a nešto ćete i zaraditi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne treba da smanjivate svoje kriterijume.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete da živite. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svetlu ili ka tami.

 

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte uz diplomatiju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Izdržite.

 

RIBE

 

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.

 

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da se treba prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte da divljate, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrećete još više.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istražite svoje talente.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Jarac, Bik, Vodolija

 

Podeli članak
sinovoz
FAM