Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 3. do 10. avgusta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 3. do 10. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka koje su ih kočile. Biće to napredak u vašim ličnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete ohrabrivani da idete dalje.

 

KARIJERA: Niko ne voli da se bavi nečim što smatra gotovim, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba proći da biste stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Male finansijske brige.

 

BIK

 

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto po svaku cenu, gotovo na silu. Kad biste se malo opustili, sve bi izgledalo drugačije. Razmislite.

 

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete da radite mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojima možete da pokažete svoju individualnost. Bićete kreativni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u prirodi.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Samci će spajati prijatno s korisnim.

 

KARIJERA: Verovatno će vas često nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, no ovog puta će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoja znanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Brinućete se zbog novca.

 

RAK

 

LJUBAV: Možete da očekujete mirne ljubavne dane. Ako je pre zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i sami od sebe počećete da se poveravate jedno drugome. To će ojačati vaš odnos. Samci će da teže sigurnosti, pa će da traže samo ozbiljnu vezu.

 

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za argumentaciju i analiziranje. Treba reagovati u trenutku i donositi ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovog puta dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Dobro ćete komunicirati sa svima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Mali pad imuniteta.

 

LAV

 

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane s vašim bučnijim regovanjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usredsredite se na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osećati bolje i bićete mirniji.

 

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati da sarađujete sa ljudima koji vam baš nisu po meri. No, šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

DEVICA

 

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete fokusirani na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve, nego naprotiv, bićete manje zahtevni nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

 

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje. Bićete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguća je poseta naporne rodbine.

 

VAGA

 

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga da upoznate. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će da potroše više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve saberu, biće zadovoljni.

 

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu i uprkos povremenom umoru, vi ćete da radite lakše. Odnosi s kolegama takođe će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog finansijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: U vašim ličnim odnosima ovih dana će vladati opuštenost i prijatna atmosfera. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

 

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku saradnju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati dva načina rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Manje jedite, više se bavite sportom.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih dana će biti prosečan. Bićete manje-više zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u atmosferi sopstvenog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

 

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti, te probuditi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom da razmenjuju nove informacije sa saradnicima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nećete izbeći dnevne stresove.

 

JARAC

 

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

 

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao pravi vođa. Shvatate da je vredelo da se potrudite i sad mirno možete da nastavite dalje. Posebno dobro će ići onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Zadržite neke stvari za sebe.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli da naiđu na ljubav, dok će oni u vezi svakim danom sve više da otkrivaju koliko sitnice život znače.

 

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte sa sportom.

 

RIBE

 

LJUBAV: Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

 

KARIJERA: Rad iz senke biće vam najprijatnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije da svedu na realnu meru. Postajete zreliji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Rado ćete izlaziti u prirodu.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Ovan, Škorpija, Bik

 

Podeli članak
sinovoz
FAM