Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 29. juna do 6. jula

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 29. juna do 6. jula. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba će sa olakšanjem da primeti da ste se smirili. Oboje ćete biti zadovoljni. Oni koji su još sami mogli bi da osećaju bliskost s jednom osobom koja nije iz njihovog kraja.

 

KARIJERA: Mnogi će poželeti da pomere granice, ali će videti da to nije tako lako. Neki vaši snovi u sudaru s realnošću izgubiće svaki smisao. Prihvatite to kao fazu svog sazrevanja. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Potražite sport za sebe.

 

BIK

 

LJUBAV: Ako je zapelo između vas i partnera, verovatno ćete se oboje otvoriti i truditi da pojasnite svoja očekivanja. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarljivo. Pokušajte da budete malo nežniji jedno prema drugome.

 

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Radićete lakše, premda će posla biti sve više. Sportski radnici postići će lepe rezultate. Zaposleni u pedagoškim aktivnostima pokazaće šta znaju. Biće dosta novih ideja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživaćete i u samoći i u društvu.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali ćete i dalje biti skloni da terate po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje i važnosti poklonite drugoj strani, te da uvažite neke njene predloge. To bi bilo dobro za oboje.

 

KARIJERA: Neke će mučiti finansije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro proveriti šta se može, a šta ne može kako kasnije ne biste imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u veselom društvu.

 

RAK

 

LJUBAV: Vaši privatni odnosi postaće malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtevni. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.

 

KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osveženje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

LAV

 

LJUBAV: Tokom ove nedelje neke stvari u vašem privatnom životu će početi da dolaze na svoje mesto. Manji verbalni nesporazumi biće deo svakodnevnice, ali im ne treba pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i sledite ga. Tako neće biti greške.

 

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne živcirajte se zbog sitnica.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Postaćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodiće umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko kompjutera. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

 

KARIJERA: Oni koji se bave privatnim poslom mogli bi da dobiju dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto važi i za rad od kuće. Biće i onih koji će pokrenuti promene u prostoru u kom borave, rade ili žive. Treba prvo sve osmisliti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

VAGA

 

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog pola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše da nailaze na ljubavne prilike. Oni u vezama razmenjivaće nežne reči koje će imati učinka. Biće sve bolje.

 

KARIJERA: Još će biti manjih finansijskih borbi, ali se nazire i rešenje. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Ko želi, neka upiše dodatni kurs.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Biće im dobro, ako izuzmemo male svađe. No njima će to biti podsticaj. Oni koji još traže srodnu dušu putovaće.

 

KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobiće priliku da to prepoznaju. Biće nadomak nečega što će im obogatiti karijeru. To će ih podstaći da rade još predanije. Gotovo svi će na poslu pokazivati jaču crtu kreativnosti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istraživaćete nepoznato.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to poboljšanje u vašim ličnim odnosima, ali i dalje se savetuje oprez. Najviše zato jer može biti grešaka u koracima ili provokacije od druge strane.

 

KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, nova saznanja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svaki dan će imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svojim nastupima i radu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Težićete visinama i daljinama.

 

JARAC

 

LJUBAV: Izazovi će se prorediti, a vaš ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli da nađu na sasvim običnim mestima.

 

KARIJERA: Sve ono što ste smišljali i planirali polako dobija spoljašnja obeležja. Neki će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idite korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Takođe, upotrebite svoj šarm u poslovnim dogovorima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Možete više uz više diplomatije.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, budite odmereni i ne navaljujte. Pre će se dogoditi da ovaj put drugi zavedu vas nego obrnuto. Zato možete da ostanete pasivni, barem za sada. Ako se osećate usamljeno, računajte s tim kao fazom, te da će sve ići polako.

 

KARIJERA: Uglavnom ćete stremiti ka visokim ciljevima, a okolnosti i događaji ići će u prilog tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih stvari iz prošlosti. Te analize završite u tišni kako biste mogli da nastavite dalje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Male brige bez posebnog razloga.

 

RIBE

 

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani kada možete da očekujete sklad između sebe i voljene osobe. Ako ste još sami, svakako izađite napolje među društvo jer su povećane šanse da se sa nekim zbližite. Bićete zavodljivi, a osobe suprotnog pola rado će vam prilaziti.

 

KARIJERA: Nalazite se u fazi kad treba da rešavate sitnice. Od njihovog mnoštva vi možda ne vidite glavnu stvar, pa vam ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, kročite sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radite deo po deo.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Proštetajte pre spavanja za bolji san.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Ribe, Lav, Vaga

 

Podeli članak
sinovoz
FAM