Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 27. jula do 3. avgusta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 27. jula do 3. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno ili kao da se ceo svet okrenuo protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš ništa od onoga što trenutno imate. Tako ćete najbolje pregrmeti ovaj zahtevan period.

 

KARIJERA: Možda će vam se u prvi tren učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vreduju onako kako bi trebalo. Ipak, u drugom delu nedelje postajaćete sve potrebniji onimaa sa kojima radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bolje je verovati nego sumnjati.

 

BIK

 

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu u tišini uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

 

KARIJERA: Delovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Razmišljaćete o smislu života i pomalo o smrti.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Vaša potreba za društvom biće prilično naglašena, pa ćete često izlaziti napolje. Biće to neformalna druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, no baš ta opuštenost možda vam donese i novu ljubav.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila sve više ćete shvatati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobijaju na značaju. Krajem nedelje to će vam postati toliko važno da biste mogli zanemariti prioritete. Ne zaboravite da obavite svoj posao.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde se osećate dobro.

 

RAK

 

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osećaj usamljenosti i frustriranosti biće blag, ali prisutan. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za šta znate da volite. Već će doći bolji dani.

 

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite suzdržaniji u reakcijama.

 

LAV

 

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato ne treba da se trudite previše, nego samo imajte otvorene oči i reagujte kada treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.

 

KARIJERA: Nalazite se u periodu kada neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ova nedelja karkateristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pad imuniteta. Pazite na ishranu.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Veći deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohteva.

 

KARIJERA: Počinje faza kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno predstavite svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u životu i u prirodi.

 

VAGA

 

LJUBAV: Vaše čežnje biće jake, a vi nekako prepušteni sami sebi. Oni koji imaju dobrog prijatelja ili prijateljicu pokušaće s njim (njom) da podele svoje frustracije. Oni u vezi će osećati distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. Izdržite.

 

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima imaće dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savetnici, a svoje znanje će lako primenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji biće prolazni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Povremene nervoze i sitne brige.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Verovatno je da ćete dati sve od sebe da se ulepšate, a primetićete i to da vas osobe suprotnog pola stalno odmeravaju. Oni u vezama pokušaće da osveže odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. Otvorite se i bićete uspešni.

 

KARIJERA: Što je gotovo, gotovo je. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredsredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite otvoreni za to.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne pomerajte granice po svaku cenu.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Nikako da dočekate svoju ljubavnu renesansu. Pokušajte da gledate na život s više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. Tako ćete lakše da podnesete sve. Takođe, činite ono što vam odgovara. Ne naprežite se.

 

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste napravili, nego i kako bi oni mogli napraviti više i bolje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Organizujte izlet u prirodu.

 

JARAC

 

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

 

KARIJERA: Možda još nećete videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako se dvoumite, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Poboljšanje.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na stvar.

 

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se prevazilaziti originalnijim rešenjima i humorom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno telesne snage.

 

RIBE

 

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se ljutiti i dalje je tu. Zato se kontrolišite i ne odgovarajte na svaku provokaciju.

 

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno da proverite legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Lav, Ribe, Ovan

 

Podeli članak
sinovoz
FAM