Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 24. do 31. avgusta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 24. do 31. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Izgledno je da ćete mnogo pričati sa osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati kao grebanje po površini. Vaše srce i dalje je prazno.

 

KARIJERA: Posao će vam izgledati nekako lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekada treba pauza. Pazite da ne pregorite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nađite sport za sebe.

 

BIK

 

LJUBAV: Možda ste mogli da postignete i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onoga što ste postigli u privatnom životu. Malo manje atrakcija, više intimnosti i sve vam na kraju ide u prilog.

 

KARIJERA: Novi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako najbolje mogu da se prilagode poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Neka pitanja i dalje će ostati bez odgovora.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Češće boravite u prirodi.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Prepreke i frustracije su na pomolu. Oni koji su u dužoj i stabilnoj vezi pa poznaju svog partnera znaće kako da izdrže ovo pomalo neprijatno razdoblje. Oni koji tek počinju neki odnos verovatno će se privremeno udaljiti jedno od drugoga.

 

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaj. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadato bez previše pitanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prošetajte na svežem vazduhu.

 

RAK

 

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu prilično ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

 

KARIJERA: Od vas će se očekivati više truda, a posebno u poslovima gde treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. Ništa čudno za vas. U delatnostima iz sene, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svesni da se i tim putem može stići visoko.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite u prirodu.

 

LAV

 

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje privatne odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenjujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

 

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i saznanjima, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Oni koji uče verovatno će biti uspešni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Odbacite svoje predrasude.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Nezainteresovanost ili frustracije sve više će pratiti vaš ljubavni život. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na umu da je sve prolaznog karaktera. Zato svoju vezu čuvajte, te mirom i tolerancijom održavajte status quo.

 

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivaćete se s ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primena neće biti nemoguća. Pred vama su uzbudljivi dani.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Čuvajte svoju energiju.

 

VAGA

 

LJUBAV: Mnogo ljudi svakodnevno će se motati oko vas. Bićete zaigrani, veseli, spremni da sve delite s njima, ali bez previše obaveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustati od većih intimnosti. Partner će biti zbunjen.

 

KARIJERA: Gledaćete da što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga biti spremni da rade prekovremeno. Biće i onih kojima će biti ponuđen zanimljiv posao povezan s važnim projektom. Treba se malo prilagoditi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Dobro se naspavajte.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Vaša najdraža osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu.

 

KARIJERA: Nastavljate da razvijate sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One još neće biti potpuno gotove ove nedelje. Neka vas to ne živcira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Zanemarite sitnice i male brige.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovati odlično, vi sami bićete skloni čačkanju po sitnicama, a posebno svog unutrašnjeg sveta. Takvim pristupom oduzećete nešto od spontanosti, pa nemojte da preterujete. Opustite se.

 

KARIJERA: Volite ravnotežu više nego borbu, ali ovih dana ipak ćete morati da se izborite za neka svoja prava. Ne zaboravite da uz njih uvek idu i obaveze i odgovornost. Nemojte da bežite ni od čega. Uspećete da stvari postavite na njihovo mesto.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Jednaka pravila vrede za sve.

 

JARAC

 

LJUBAV: Oni koji su već u vezama razmišljaće kako da učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiti stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali neće im biti ni loše.

 

KARIJERA: Intenziviraće se saradnja sa šefovima ili onima koji upravljaju firmom u kojoj radite. Moraćete da se pokažete kao ozbiljan i profesionalan saradnik. Moguće je i da će se meriti vaša dostignuća ili će vas kontrolisati u svakom trenutku.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bez obzira na umor, nemojte da posustajete.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u kvalitetniju, ali i diskretniju ljubavnu fazu. Ojačaće potreba za povlačenjem. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će oni u vezi sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

 

KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sada imate prilike da pokažete svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Trošićete na luksuz. Ne preterujte.

 

RIBE

 

LJUBAV: Nastaviće se vaša zanimljiva ljubavna faza u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti napolje, među ljude.

 

KARIJERA: Pred vama su zanimljivi izazovi. Nezgoda je u tome što su neminovno povezani sa stresovima, pa i borbama. Prvo dobro sagledajte šta vam se nudi, odvažite ispravno sve elemente, pa tek onda delujte. Nema potrebe da žurite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Držite se svojih planova.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Rak, Škorpija, Devica

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz