Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 23. do 30. decembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 23. do 30. decembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine sedmice počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako da dolaze na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

 

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj atmosferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćete da osetite i kako vam se vraća snaga. Postajete konkretniji. Dobijate vizije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sad znate kako može da se živi kvalitetnije.

 

BIK

 

LJUBAV: Još nekoliko dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, no od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

 

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onome kog volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav više nije daleko.

 

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće u tom smeru. Isto bi moglo da im donese veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sarađujte s neizbežnim.

 

RAK

 

LJUBAV: Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

 

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete da se okuražite i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koje će vam pružiti podršku, a to veseli.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguća su prijatna putovanja.

 

LAV

 

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav često izmiče iz ruku. To će vas nervirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga tlače, pa tako ni vaša ljubavna meta.

 

KARIJERA: Nećete da zapostavite ni jednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Novotarije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguć je malo veći finansijski dobitak.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete se osećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Oni koji su u vezi obnoviće svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.

 

KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će doneti rezultate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite na sport koji vas veseli.

 

VAGA

 

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavićete se prema ljubavi na nov način.

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih da zavisi većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete da zavrtite nešto u pomenutom smislu. Mnogi će profitirati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da žurite, prvo sagledajte s čim raspolažete.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Većinu nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

 

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Verovatno će se vaši snovi intenzivirati.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Nikako da dođete na zelenu granu. Ovo je vreme dobro za vaša lična preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom da osete da vreme nije najpovoljnije za ljubav. Biće u pravu.

 

KARIJERA: Funkcionisaćete dobro, ali uz dosta ulaganja energije. Napori su i dalje tu. Mnogi će na svom poslu da bruse nove veštine i otkrivaju detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro da sarađujete s drugima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ništa ne preskačite.

 

JARAC

 

LJUBAV: Nejasnoće u vašem privatnom životu verovatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osećati oni koji nemaju nikakvih obaveza ni prema kome. Ipak, biti sam takođe nije lako. Mirujte, ne očekujte ništa posebno i biće dobro.

 

KARIJERA: Na poslu ćete da imate mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada. Ojačaće i neke saradnje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bez obzira na aktivnosti, ne zaboravite i na odmor.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi s neobaveznom kafom.

 

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pokušajte da se opustite uz umetničke sadržaje.

 

RIBE

 

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, no vama će biti drago zbog toga. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

 

KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primer u ova krizna vremena. Radićete predano i bez puno pitanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite na izlet s društvom.

 

TOP 3: Devica, Jarac, Škorpija

 

Podeli članak
sinovoz
FAM