Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 22. do 29. novembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 22. do 29. novembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa većinu ove nedelje. Nemojte da samujete, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više želeti u svom društvu. Verovatno ćete imati i mnogo udvarača. Bićete otvoreni i elokventni prema svima.

 

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onome što ste napravili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali ćete vi sami od sebe zahtevati još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi kvalitetan san.

 

BIK

 

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bićete otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obrnuto. Budite svesni i čuvajte to.

 

KARIJERA: Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, no generalno gledajući, sve je pod kontrolom i razvija se dobro.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite zadovoljni sobom.

 

PROČITAJTE JOŠ: Pripremite na vreme prigodne novogodišnje poklone i obradujte drage ljude

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih dana će biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Biće potrebna dobra sposobnost prilagođavanja kako biste izdržali sve ove raznolike izazove.

 

KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, no kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i prijatni, verovatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove finansijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Raste vaš interes za alternativnu medicinu.

 

RAK

 

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve znati unapred.

 

KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za tako nešto.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pokažite koliko ste profesionalni.

 

PROČITAJTE JOŠ: BLACK FRIDAY U OGREVU: Kako temperature padaju, tako popusti rastu!

 

LAV

 

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijaće se dobro. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

 

KARIJERA: Sledeći svoj put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vrlina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Oslonite se na svoje znanje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vas iskreno zovu.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami pleniće pažnju drugih svojom kreativnošću.

 

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla istraživati nešto sasvim nepoznato.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osećate se puni energije.

 

PROČITAJTE JOŠ: Ako vam treba sudski tumač za engleski jezik – odaberite profesionalca

 

VAGA

 

LJUBAV: Uglavnom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jedan dan biće sjajno, a drugi nikako. Najbolje je da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

 

KARIJERA: Uspeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Izvana sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da posao organizuju kvalitetnije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Definišite svoje stavove.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Pred vama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretati zanimljiva lica, a biće i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.

 

KARIJERA: Širite poslovne kontakte. To će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali otvorenost i povezivanje s drugima smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, pohvalite i druge kad treba.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Jedite više voća.

 

PROČITAJTE JOŠ: Učenici škole “Jovan Trajković” u kuhinji sa jednim od najboljih poslastičara

 

STRELAC

 

LJUBAV: Distanca koju ćete primećivati u ličnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da poradite na svojoj unutrašnjoj inventuri. Ovo je prolazna faza kroz koju morate proći. Nema vam druge.

 

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi dodeljeni joj zadatak. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za rad.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Više se družite.

 

JARAC

 

LJUBAV: Još nije sasvim sazrelo vreme za velike ljubavne poduhvate, ali slutite da će oni uskoro možda doći na dnevni red. Zato maštate i planirate u tišini. Oni koji su u vezama voleće na diskretan način i bez previše zahteva.

 

KARIJERA: Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete čekati ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Povremeno usporite.

 

PROČITAJTE JOŠ: Ovo su četiri nova filma koja možete pogledati u CineStaru (Video)

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Vaši privatni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. Isplati se.

 

KARIJERA: Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatićete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišćeni. Tražićete načine kako ih uklopiti u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Upornost se isplati ako znamo svoj cilj.

 

RIBE

 

LJUBAV: Razmišljaćete i analizirati šta nedostaje u vašem privatnom životu. Imaćete potrebu za povlačenjem, a vaše ljubavno raspoloženje biće klimavo. Smanjićete svoja ljubavna očekivanja i postati pravi realista.

 

KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osetićete da vam ponekad nedostaje i pribranosti za sve što treba odraditi. Ništa čudno. Zato je važno da se još bolje organizujete kako biste bili efikasniji. Dobar plan je pola posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite ranije na spavanje.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Devica, Škorpija, Vodolija

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM