Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 21. do 28. oktobra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 21. do 28. oktobra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Verovatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno da održavate solidan status quo u vašoj vezi. Budite diplomata.

 

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde, pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pogledajte neki akcioni film.

 

BIK

 

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite reflektuje se na vaše lične odnose jednako raznoliko. Možete da bežite, možete da trpite, možete ironično da se smejete. Vi ćete verovatno da prolazite sve te reakcije, ali snagu ćete uvek da crpite iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

 

KARIJERA: Dva koraka napred, pa jedan nazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja ovih dana. Ipak, kad sve saberete, nije tako loše, jer se ipak nešto pokreće. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pokušajte da budete što više realni.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

 

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način zaživeće.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki se sve više zanimaju za filozofiju.

 

RAK

 

LJUBAV: Bićete privlačni. Služićete se erotikom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više da razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato je najbolje da ćutite.

 

KARIJERA: Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas nervirati što će neke vaše kolege funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmerite da rade savesnije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se opuštajte.

 

LAV

 

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u ličnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim darom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

 

KARIJERA: Zavući se u mir sopstvenog doma ove nedelje će vam biti glavna preokupacija. Radovi u kući ili tihi poslovi iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu ćete se verovatno boriti sa šefovima. Budite mudri.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas vesele.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Ovih dana ćete smanjiti svoje izlaske i više se usredsrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da pođete na neko mesto gde ćete biti sami.

 

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuje s vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacioni plan. Kad to napravite, trebaće još da razradite neke detalje. Razradite sve u detalje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Jača vaše samopouzdanje.

 

VAGA

 

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete da zavedete mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni.

 

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će da vam nedostaje pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši lični odnosi će se verovatno poboljšati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

 

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Budite hrabriji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osetite prirodu oko sebe.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će ovih dana biti prosečan. Bićete više manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabave, ali i prijatnih doživljaja u atomsferi sopstvenog doma. Neki će smanjiti svoja očekivanja.

 

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će da vas osveži, te probudi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nećete izbeći dnevne stresove.

 

JARAC

 

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno da iznenađuju drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

 

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno ćete se ponašati kao pravi vođa. Shvatate da je vredelo da se potrudite i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro će ići onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Zadržite neke stvari za sebe.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će oni u vezi svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

 

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte sa sportom.

 

RIBE

 

LJUBAV: Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

 

KARIJERA: Rad iz senke biće vam najprijatnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Rado ćete da izlazite u prirodu.

 

TOP 3: Škorpija, Jarac, Ribe

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.