Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 20. do 27. septembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 20. do 27. septembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osećati frustrirano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašaćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvek razumeti. Objasnite svoja raspoloženja, ali ne detaljno.

 

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti, te probuditi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Proverite šećer u krvi.

 

BIK

 

LJUBAV: Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imati poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

 

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja će verovatno stići. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Potreban je oprez u saobraćaju.

 

PROČITAJTE JOŠ: Otvoren prvi Gomex-ov maloprodajni objekat u Tomaševcu (Foto)

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. No jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će biti izlazaka. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

 

KARIJERA: Bićete efikasni u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštrije reči. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kad baš ne morate. Radite po pravilima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Više se krećite.

 

RAK

 

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Samci će spajati prijatno s korisnim.

 

KARIJERA: Nakon postavljanja dobrih finansijskih temelja, nastavićete da gradite dalje. Mnogi će ovih dana preispitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Menjaće ono što im je na prvom mestu. Biće spremniji na određene rizike.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istražite koji vam sport odgovara.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kupovinom u “Ogrevu” možete da ostvarite značajne uštede

 

LAV

 

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

 

KARIJERA: Verovatno će vas često nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, no ovog puta će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Zato ne brinite previše.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Brinućete se zbog novca.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u ličnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim darom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

 

KARIJERA: Niko ne voli da se bavi greškama, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Male finansijske brige.

 

PROČITAJTE JOŠ: Novi domaći film “Toma” od danas se prikazuje u CineStaru (Video)

 

VAGA

 

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće više da izlaze.

 

KARIJERA: Zavući se u mir sopstvenog doma ove nedelje biće glavna preokupacija. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Fokusirajte se na ono što volite.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Svoju veliku energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to predani trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

 

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, pobedićete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Oslonite se na svoje prijatelje.

 

PROČITAJTE JOŠ: Sendviči sa kroasanima, grilovanim tikvicama, čerijem i mocarelom

 

STRELAC

 

LJUBAV: Sad već možete lakše da dišete, pa i da preispitate neke nedoumice iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na umu kada se počnete poveravati jedno drugom. Vaš opušten stil biće dobro prihvaćen.

 

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi sa poslom možete da sagledate u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, no radićete dobro. Neki će putovati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne reagujte bučno.

 

JARAC

 

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo ili nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

 

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali koji nisu preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za tako nešto. Možete razrađivati planove.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne ulazite u rasprave.

 

PROČITAJTE JOŠ: MLEKOPRODUKT sprovodi akciju: Biciklom i pešačenjem do čiste planete

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Opuštenost i prijatna atmosfera zavladaće u vašim ličnim odnosima. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

 

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete vrlo ambiciozni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

 

RIBE

 

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svideti. Možda ćete se dvoumiti da li sačuvati lepo prijateljstvo ili se upustiti u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete da pogrešite. Oni u dužim vezama biće dobro.

 

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Moći ćete da pokrenete kolege oko sebe.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ovih dana imaćete višak energije.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Vodolija, Ribe, Bik

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM