Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 20. do 27. januara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 20. do 27. januara. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svog radnog okruženja. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos će biti stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

 

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba biti borac. Druge vam nema.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osetljivost na promene temperature i klime.

 

BIK

 

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš sopstveni izbor. Oni u vezama prolaziće kroz jedno razdoblje zasićenja kad treba dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

 

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nakon šetnje na svežem vazduhu, dobro se naspavajte.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

 

KARIJERA: Da biste popravili ono što radite, morate da se otvorite i više sarađujete s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na sopstvenoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.

 

RAK

 

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste da poboljšate odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom, neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.

 

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s konzumacijama. Krećite se.

 

LAV

 

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, no biće i rasprava.

 

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nema potrebe za velikm planiranjem.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Ono do čega vam je najviše stalo u životu je zabavljanje. Nećete da težite ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, no ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji su već u vezama povezaće se s mladim društvom, te će se zajedno zabavljati.

 

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, te ih pažljivo slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drugačije ne može.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

 

VAGA

 

LJUBAV: Uviđate da ne vredi da mrzite niti da se svađate jer to nikud ne vodi. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i o onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

 

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. No ovaj put, od toga će da zavisi mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Gde god da se nađete, širićete optimizam.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Vaša podsvest biće vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vreme dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom da osete da su pred dubljim promenama ili novostima. Biće u pravu.

 

KARIJERA: U poslu ćete se i dalje nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz toleranciju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštajte se kroz sport i rekreaciju.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će to da ceni i razumeće vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

 

KARIJERA: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Eliminišite frustracije kroz gimnastiku.

 

JARAC

 

LJUBAV: Neke od vas će mučiti čežnje. Misliće da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što im se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu.

 

KARIJERA: Vaš trud biće nagrađen, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primer drugima. Radićete predano i bez puno pitanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Maske kad tad padnu.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će se graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. No kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da biste bili srećniji.

 

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli da sarađuju s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti delotvorniji organizacioni plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto sledite. Vi to možete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Analizirajte svoje sposobnosti.

 

RIBE

 

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ovaj mir će vas zbunjivati, jer vi volite provokacije. Ipak, većina vas biće zadovoljna i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti.

 

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da krenete u akciju. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Oni će doći. Potražite vedre ljude.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne činite ništa na silu.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Devica, Blizanac, Ovan

 

Podeli članak
sinovoz
FAM