Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 2. do 9. marta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 2. do 9. marta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: U ličnim odnosima zanimaće vas sasvim obične stvari. Nećete imati velike prohteve, nego naprotiv, bićete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na mestima na kojima se svakodnevno kreću. Biće dobro.

 

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te sveže ideje. Vaša disciplinovanost, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Činiće vam se da možete da pokrenete brda.

 

BIK

 

LJUBAV: Privlačiće vas sve što je skriveno, a mnogi će obnoviti svoj erotski deo ljubavnog života. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećaja. Bilo bi bolje povesti se za razumom, bar zasad.

 

KARIJERA: Mnogi će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će biti dobro. Biće i onih koji će vagati svoja dostignuća iz prošlosti. Osećate da je došlo vreme kad nešto treba da menjate ili radite drugačije nego do sada. Neki će odlučiti o tome.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s konzumacijama.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to veliki trud s jednako važnim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad da iznenađuju drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

 

KARIJERA: Pokušaćete stvari da usmerite u konstruktivnom pravcu i da izbegnete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, mnogi zapravo ne podnose vašu samouverenost. Ponekad ste tašti preko svake mere. Poradite na odnosima sa saradnicima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Proanalizirajte i sebe.

 

RAK

 

LJUBAV: Verovatno ćete se truditi da razmenjujete lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće poverenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa manje od toga. Ipak, objektivno gledajući, bićete na distanci jedno od drugog. Privremeno.

 

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvežiće kako vas, tako i način na koji radite. Biće i onih koji će s lakoćom da razmenjuju nove ideje sa saradnicima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.

 

LAV

 

LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali postojaće i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalećite. Budite strpljivi i negujte ono što imate. Setite se diplomatije.

 

KARIJERA: Vaše sposobnosti ovih dana će verovatno da izađu na površinu. Radićete s više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike ili zahtevnije projekte. Imaće mašte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pozovite prijatelje na kućnu zabavu.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Potreba za zaštitom u privatnom životu biće naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dete. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati sigurnije. Odrastite.

 

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da podlegnu ljutnji. Proanalizirajte sve i pokušajte da ostanete mirni čak i ako vas kritikuju. Ključ uspeha ovih dana jedino je u saradnji i kompromisima s kolegama s kojima radite. Ne zaboravite na to.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

 

VAGA

 

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim pametnim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

 

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati individualni i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspećete u većini uz dobru organizaciju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne zaboravite na opuštanje.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Oni koji su još sami puno će razmišljati.

 

KARIJERA: Sve na poslu vrteće se oko saradnje s drugima. Ništa nećete moći sami, ali ni na silu. Zato budite otvoreni i za drukčija mišljenja i metode. Ako se budete osećali umorno, bolje se organizujte i ekonomišite sa svojim snagama.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pustite da vas vodi unutrašnji glas.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako ste već u vezi, ona bi trebalo da se poboljša, a partner bi se opet mogao zaljubiti u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

 

KARIJERA: Aktiviraćete se u obnavljanju poslovnih kontakata, te pokušati da oživite neke prethodne projekte za koje verujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

JARAC

 

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u svoj dom gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mestima.

 

KARIJERA: Uslediće dani kada ćete biti vešti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili krivo shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa ako baš ne morate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Telesno ste u dobroj formi.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im prijati velika društva i bučna mesta. Biće veseli.

 

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za tako nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u prirodi.

 

RIBE

 

LJUBAV: Bićete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na umu da je ovo prolazna faza, pa joj ne treba pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u dužoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

 

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživaćete u svakom sportu.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Škorpija, Ribe, Vodolija

 

Podeli članak
sinovoz
FAM