Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 2. do 9. decembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 2. do 9. decembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali ćete i dalje biti skloni da terate po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje i važnosti poklonite drugoj strani, te da uvažite neke njene predloge. To bi bilo dobro za oboje.

 

KARIJERA: Neke će mučiti finansije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro da proverite šta se može, a šta ne može kako kasnije ne biste imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u veselom društvu.

 

BIK

 

LJUBAV: Ako je zapelo između vas i partnera, verovatno ćete se oboje otvoriti i truditi da pojasnite svoja očekivanja. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo. Pokušajte da budete malo nežniji jedno prema drugome.

 

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Radićete lakše, premda će posla biti sve više. Sportski radnici postići će lepe rezultate. Zaposleni u pedagoškim aktivnostima pokazaće šta znaju. Biće dosta novih ideja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživaćete i u samoći i u društvu.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će da primeti da ste se smirili. Oboje ćete biti zadovoljni. Oni koji su još sami mogli bi početi da osećaju bliskost s jednom osobom koja nije iz njihovog kraja.

 

KARIJERA: Mnogi će poželeti da pomere granice, ali videće da to nije tek tako. Neki vaši snovi u sudaru s realnošću izgubiće svaki smisao. Prihvatite to kao fazu svog sazrevanja. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Potražite sport za sebe.

 

RAK

 

LJUBAV: Vaši lični donosi postaće malo diskretniji, a vi na neki način manje zahtevni. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.

 

KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osveženje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

LAV

 

LJUBAV: Tokom ove nedelje neke stvari u vašem privatnom životu će početi da dolaze na svoje mesto. Manji verbalni nesporazumi biće deo svakodnevnice i ne treba im pridavati veći značaj. Slušajte svoje srce i sledite ga. Tako neće biti greške.

 

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne živcirajte se zbog sitnica.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Postaćete društveniji. Oni koji su još sami većinu slobodnog vremena provodiće umreženi s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko kompjutera. Tako će lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

 

KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi da dobiju dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto važi i za rad od kuće. Biće i onih koji će pokrenuti promene u prostoru u kom borave, rade ili žive. Treba prvo sve osmisliti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde se osećate dobro.

 

VAGA

 

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog pola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama razmenjivaće nežne reči koje će imati učinka. Biće sve bolje.

 

KARIJERA: Još će biti manjih finansijskih borbi, ali se nazire i rešenje. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Ko želi, neka upiše dodatni kurs.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. Biće im dobro, ako izuzmemo male svađe. No, njima će to biti podsticaj. Oni koji još traže srodnu dušu putovaće.

 

KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobiće priliku da to prepoznaju. Biće nadomak nečega što će im obogatiti karijeru. To će ih podstaći da rade još predanije. Gotovo svi će na poslu pokazivati jaču crtu kreativnosti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istraživaćete nepoznato.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazićete kroz daleke i pomalo filozofske teme. Biće i nešto nadmudrivanja. Pred vama su dani u kojima ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

 

KARIJERA: Saradnici neće biti jasni u svojim namerama. Moguća su zatezanja tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i da se prilagodite najbolje što umete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Relaksacija je imperativ.

 

JARAC

 

LJUBAV: Verovatno je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostaće, pa nemojte da stvarate veštačke situacije po svaku cenu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoju vrednost.

 

KARIJERA: Neki će tokom ove nedelje morati da donose određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procenu. Zato je najbolje odlučivati o onome što ne trpi odugovlačenje, a ono što može, neka pričeka sve što treba saznati. Prosudite šta je šta.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nalazite se pred novim početkom.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte da pričate previše jer bi celoj stvari mogli da oduzmete na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

 

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da usmerite svoju silnu energiju na ono što vas u ovom trenutku privlači.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

 

RIBE

 

LJUBAV: Mnogi će se predati tračarenju i uživaće ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u sopstvenom dvorištu, a tek onda analizirati nečiji tuđi odnos. Razmislite.

 

KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćete morati da sarađujete s ljudima koji vam baš nisu seli. No, šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se odmarajte.

 

TOP 3: Ovan, Strelac, Vaga

 

Podeli članak
sinovoz
FAM