Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 16. do 23. marta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 16. do 23. marta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan. Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monotono razdoblje kad se neće dešavati ništa posebno zanimljivo. Biće poziva za zabave, ali s površnim odnosima.

 

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Slobodno se izrazite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Zanemarite poneku brigu.

 

BIK

 

LJUBAV: Bićete privlačni i poslužićete se erotikom i seksom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više da razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato ćutite i jednostavno volite.

 

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojima možete da pokažete svoju individualnost. To ćete se i više angažovati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pomozite nekom detetu.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više se usredsrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili poći na neko mesto gde ćete biti sami.

 

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za raspravljanje i analiziranje. Treba reagovati u trenutku i donositi ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Drugi će vas podržati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pad imuniteta. Uzmite vitamine.

 

RAK

 

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako da upadaju u iskušenje tajne ljubavne veze.

 

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi želeli da sarađuju s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kad to napravite, trebaće još da razradite neke detalje. Osmislite ih kvalitetno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

 

LAV

 

LJUBAV: Ako čeznete za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedan mail ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji su već u vezama uživaće u svojoj svakodnevnici.

 

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onome što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. To je vaš stil.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne budite preskromni.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Ovih dana vi ćete biti jako zanimljivi drugima, te u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako ste već u vezi, ona bi trebalo da se poboljša, a partner će biti sklon da se više veže za vas. Samci će često izlaziti.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizovati. Ovo saznanje će vas podstaći na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne ulazite u rasprave s nadređenima.

 

VAGA

 

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga da upoznate. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve zbroje, biće zadovoljni.

 

KARIJERA: Uvidećete da se umarate, te da vam treba dvaput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomisati sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Vaš ljubavni život nastaviće da se razvija dobro. Bićete zadovoljni postignutim. Oni koji su još sami izlaziće bez pritiska da se nešto mora dogoditi. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u atmosferi sopstvenog doma. Jedna opuštena privatna nedelja.

 

KARIJERA: Radna nedelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, a s druge strane, o nekim temama biće mudrije ćutati ili ih odložiti. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. Budite budni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sledite svoju intuiciju.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Nećete biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osećati frustrirano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašaćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvek razumeti. Objasnite svoja raspoloženja, ali ne previše detaljno.

 

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti, te probuditi nove ideje kako unaprediti ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Proverite stanje svog auta.

 

JARAC

 

LJUBAV: Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

 

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja verovatno će stići. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Potreban je oprez u prometu.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. No jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

 

KARIJERA: Bićete efikasni u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštrije reči. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa ako baš ne morate. Radite po pravilima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite oprezni u saobraćaju.

 

RIBE

 

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Samci će spajati prijatno s korisnim.

 

KARIJERA: Nakon postavljanja dobrih finansijskih temelja, nastavićete da gradite dalje. Mnogi će ovih dana preispitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Menjaće ono što im je na prvom mestu. Biće spremniji na određene rizike.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istražite koji vam sport odgovara.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Vaga, Škorpija, Ribe

 

Podeli članak
sinovoz
FAM