Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 16. do 23. maja

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 16. do 23. maja. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija i poneku provokaciju. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete. Ako vas partner povredi, ne uzimajte to previše k srcu. Proći će.

 

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da ostvare svoje snove na sasvim originalan način.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštaće vas umetnički sadržaji.

 

BIK

 

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na vaš znak učiniće vam ove dane zahtevnim za ljubav. Mnogi će prepoznati svoj ideal koji su tražili ili će ga tražiti po pravim kriterijumima. U svakom slučaju, nećete biti potpuno zadovoljni.

 

KARIJERA: Iako će vaši saradnici pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u zajedničkom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bavite se sportom. On vas otvara.

 

PROČITAJTE JOŠ: Vaše kupatilo može da izgleda savršeno, evo i na koji način!

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Vaši lični odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz saradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete da pokrenete nešto u tom pravcu. Radite što više.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da žurite.

 

RAK

 

LJUBAV: Verovatno će vam jednako važno biti kako da organizujete zajednički život, ali i to kako da se dobro zabavite. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

 

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja sa drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. Zavisno od vrste posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će krenuti na dijetu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Akcija! Do kraja maja KIRBY usisivač po neverovatnoj ceni!

 

LAV

 

LJUBAV: Mnogi će se osećati pomalo usamljeno, te će ih mučiti svakodnevne čežnje. Oni u vezama prolaziće jedno izazovno razdoblje kad treba dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

 

KARIJERA: Verovaćete da ste vi zaslužni za poboljšanje poslovnih rezultata. Ipak, to neće biti sasvim tačno. I drugi su uložili jednako truda kao i vi. Stoga im to priznajte. Tako ćete dalje sarađivati i raditi pravednije i mirnije. Onako kako i treba.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vodite računa o kriterijumima u svemu.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Oni koji vole voleće punim srcem, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u vezi uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

 

KARIJERA: Funkcionisaćete poput sportiste koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro sarađivati s drugima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pozabavite se kriterijumima lepote.

 

PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin na klik – sve što vam treba u Zrenjaninu na jednom mestu

 

VAGA

 

LJUBAV: Narednih nekoliko dana vaša ljubavna stremljenja će biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete, doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući.

 

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Širićete vedrinu oko sebe.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete preko posla. Neko vas već određeno vreme posmatra i pomalo čezne za vama. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane težiće zajedništvu.

 

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke koji su čekali. Ništa posebno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Baterije ćete napuniti hobijem.

 

PROČITAJTE JOŠ: Održano četvrto finale takmičenja „Mladi poslastičar“

 

STRELAC

 

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju, te ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

 

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite oprezni s neobrazovanim ljudima.

 

JARAC

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

 

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu kako vama, tako i vama bliskim saradnicima. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vredi živcirati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Verujte da možete bolje i više.

 

PROČITAJTE JOŠ: Vrhunska zabava u bioskopu CineStar uz četiri nova filma! (Video)

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo nedelje ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte sebi suvišna pitanja.

 

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, treba malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Kad se ide postepeno, sve traje duže.

 

RIBA

 

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego ranije, no ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite zlatnu sredinu.

 

KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da se treba prilagođavati novim programima i to najčešće onima koje su smislili vaši šefovi. Nemojte da prigovarate, nego budite diplomata. Drugačije zasad ne ide.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Devica, Rak, Strelac

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz