Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 14. do 21. oktobra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 14. do 21. oktobra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Gde god da se pojavite, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kada lako možete da nađete društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte s kim radite. Neko već duže vreme priželjkuje da vas bolje upozna.

 

KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete da iskoristite za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu priželjkujete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idealno je vreme za meditaciju u tišini.

 

BIK

 

LJUBAV: Sigurnost i dugovečnost ličnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje pomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

 

KARIJERA: Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba da odradite ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bilo bi dobro da posetite frizera.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će postati glavne zvezde intenzivnih večernjih izlazaka.

 

KARIJERA: Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali da pognete glavu. Shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, uz argumente.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bićete verni sebi i svojim stavovima.

 

RAK

 

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće više da izlaze.

 

KARIJERA: Zamišljaćete se na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.

 

LAV

 

LJUBAV: Vaš privatni život biće dinamičniji nego kod većine drugih ljudi. Ovi dani mogli bi da donesu poznanstvo koje će u vama probuditi iskrene emocije. Mnogi će biti iznenađeni. Biće poziva za zabave, a oni u dužim vezama obnoviće svoj odnos.

 

KARIJERA: Došlo je vreme kada sve u vezi svog posla možete da sagledate u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, no radićete dobro.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite suzdržani u reakcijama.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svideti. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili da se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

 

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onome što želite. Tako ćete napredovati na duže staze, a to je uvek stabilnije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bolje se povežite s mladima.

 

VAGA

 

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli da nađu na sasvim običnim mestima.

 

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtevni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za tako nešto. Možete da krojite planove i razrađujete detalje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Izvagajte svoje reči.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba će s olakšanjem da primeti da ste se smirili. Oni koji su još sami mogli bi da počnu da osećaju bliskost s jednom osobom s kojom malo toga imaju zajedničko. Tu je sve zasad upitno.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizovati. Ovo saznanje će vas podstaći na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

 

ZRAVLJE I SAVET: Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

 

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete ambiciozni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

 

JARAC

 

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji su već u vezama uživaće u svojoj svakodnevnici.

 

KARIJERA: Uvidećete da se umarate, te da vam treba dvostruko više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i ekonomišete sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako ste već u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke.

 

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Rado ćete odlaziti u šetnje.

 

RIBE

 

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

 

KARIJERA: Radna nedelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, no s druge strane, biće mudrije da o nekim temama ćutite ili da ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. Budite budni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.

 

TOP 3: Vodolija, Lav, Rak

 

Podeli članak
sinovoz
FAM