Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 13. do 20. jula

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 13. do 20. jula. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Lep razvoj ljubavnih događaja ohrabriće vas da organizujete zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

 

KARIJERA: Prestiž koji vam toliko znači biće vam nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da razmisle malo dublje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nije zlato sve što sija.

 

BIK

 

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kada osećate da biste morali. Izostavite to.

 

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Pred neke će biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebalo bi da ostvarite dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će otputovati u rodni kraj.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

 

KARIJERA: Iz velikih ideja i ambicija vi ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neprijatan. Radićete i dalje dobro, a na radnom mestu će vladati prijatna atmosfera.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Preispitajte svoje prioritete.

 

RAK

 

LJUBAV: Prijatan ambijent, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, te naklonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola.

 

KARIJERA: Ne oklevajte ako treba nešto menjati. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritikovali, ne odgovarajte na to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosledno sledite. Uspeh neće izostati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pričajte s ljudima.

 

LAV

 

LJUBAV: Vaš privatni život ovih dana će se vrteti oko kretanja ili posetilaca koji vam dolaze u goste. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćete se predavati svojim gostima. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zameriti.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, sve ćete više želeti da pođete na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo iznervirati. Neka izdrže.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Strpljen, spašen. U svakom slučaju.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Postajaće vam sve jasnije da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete da živite. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti prema svetlu ili tami.

 

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Biće nemirnih snova.

 

VAGA

 

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sećanju po lepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer treba proći još neke testove.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite strpljivi.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvnog života, ali će vaši novonastali privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Oni u vezi će pojačati distancu.

 

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme za to. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpeli i poneku frustraciju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Dolaze još bolja vremena.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Možda ćete biti nezainteresovani za neke značajnije ljubavne poduhvate. Rezultat je to vaše blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovog puta negde sa strane, tiha i pomalo skrivena.

 

KARIJERA: Na dnevni red dolazi inventar. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

JARAC

 

LJUBAV: Neki bi mogli da iskuse slast tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekome da skrivaju jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za vas. Moralne nedoumice pratiće ovakvo stanje i danju i noću.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još predanije. U svemu će biti važno kako sarađujete s drugima. Budite kooperativni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se opuštajte.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo da otupite za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

 

KARIJERA: Pred vama je velika prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljašnje okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte kao nikad do sada.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Mnogi će putovati. Uživajte.

 

RIBE

 

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko od vas, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću ili distancu u ličnim odnosima. Tako će biti većinu ove nedelje. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte.

 

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da otpočne. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete šta sve znate. Još ove nedelje biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Već znate da će vas primetiti kad tad.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Zanemarite zločeste ljude.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Devica, Rak, Ovan

 

Podeli članak
sinovoz
FAM