Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 12. do 19. oktobra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 12. do 19. oktobra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne toliko velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno da primenite samokontrolu jer ćete povremeno reagovati onako kako ne treba. Razmislite o svemu.

 

KARIJERA: Uslediće podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da se napravite malo važni. Nema potrebe za tim. Radije samo radite, a kasnije pustite druge da vas hvale. Tako će sve biti verodostojnije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u sportu i u životu.

 

BIK

 

LJUBAV: Neki bi mogli da prolaze kroz iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili da skrivaju svoju naklonost prema nekome jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne neodumice pratiće ovakvo stanje po cele dane.

 

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla malo putovati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Čuvajte svoju energiju.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Iskreni saveti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će da posegnu za praktičnom knjigom gde će naći niz korisnih saveta za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kada budu s nekim.

 

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovog puta postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako da nagradite i druge oko sebe.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nije zlato sve što sija.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nova akcijska ponuda kvalitetnog materijala i opreme

 

RAK

 

LJUBAV: Ovih dana pratiće vas lepe ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekome izrazite ljubav. Neki će povremeno da osećaju nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekome.

 

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventar ili za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nađite svaki dan pet minuta mira samo za sebe.

 

LAV

 

LJUBAV: Pred vama su dani u kojima će biti šarenih ljubavnih iskustava. Oni koji su još sami neka se doteraju i izađu među ljude, ali neka njihovi kriterijumi budu realni. Oni u vezama biće sasvim zadovoljni ako prihvate voljenu osobu takvu kakva jeste.

 

KARIJERA: Volite kreativan ili umetnički rad, ali ovih dana cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati s kolegama. Svoje poslovne interese usmeravaćete prema pomenutom kriterijumu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Razgibajte svoje zglobove. Prošetajte.

 

PROČITAJTE JOŠ: Učenici škole “Jovan Trajković” spremili najukusniji ajvar (Foto)

 

DEVICA

 

LJUBAV: Često ćete dolaziti u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obrnuto, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

 

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće lepu priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi da grade kule u vazduhu. Mogućnost je tu, ali treba biti realan. Ostanite na zemlji, jer slava je prolazna.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Biće nemirnih snova.

 

VAGA

 

LJUBAV: Vaši privatni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. I to je nešto.

 

KARIJERA: Uzećete stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak ka napred. Oni koji rade s vama ceniće vaš trud. Neki će možda već sada dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne zaboravite na svakodnevne kratke pauze.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kada osećate da biste morali.

 

KARIJERA: Sve više ćete se zanimati za finansije ili nove sisteme koji bi mogli da poboljšaju prihode u onome što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih sprovedete u delo ili da ih barem pokrenete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte jogu svaki dan.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Idućih dana vi ćete jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nećete osećati pritisak da se po svaku cenu morate zbližiti s nekim. Bićete prilično indiferentni prema svima, ali s humorom.

 

KARIJERA: Idućih dana posao će verovatno da padne u drugi plan. Razmišljaćete o duhovnom svetu ili ćete želeti da u svoj dom uvedete neke novine. Na radnom mestu ćete funkcionisati rutinski. Odradićete ono što morate, a bićete odsutni duhom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite u prirodu.

 

JARAC

 

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neke značajnije ljubavne poduhvate. Posledica je to vaše zaokupljenosti svim drugim osim privatnim životom. Pazite da se voljena osoba ne oseća zapostavljeno. Cveće uvek prolazi.

 

KARIJERA: Ako nešto treba menjati, menjajte. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritikovali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosledno sledite. Uspeh je pred vratima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite malo kooperativniji.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih dana će biti raznoliki. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Biće potrebna dobra sposobnost prilagođavanja kako biste izdržali sve ove šarene izazove.

 

KARIJERA: Pred vama su nešto zahtevniji poslovni dani u kojima će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, setite se svega onoga što ste dosad postigli i s punim pravom prezentujte svoje sposobnosti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi više sna.

 

RIBE

 

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijaće se dobro. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

 

KARIJERA: Najradije biste se povukli u svoj radni kutak i radili nešto po svome. Neki će ove uticaje iskoristiti za nove dugoročne planove, pa će osmisliti kako da unaprede ono što rade. Biće tu vrlo zanimljivih ideja, ali ništa više od toga.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite ranije na spavanje.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Strelac, Rak, Ribe

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz