Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 11. do 18. novembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 11. do 18. novembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakog dana će biti sve više razmene ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osećaćete se usamljeno.

 

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Fokusirajte se na bitne stvari.

 

BIK

 

LJUBAV: Vaša mudračka priroda postaće malo manje zahtevna, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Volećete.

 

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će ovih dana jače da se pokrenu ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da zanemarite redovan san.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se potpuno posvetiti ili će jedan član zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka atrakcija. Do sada bi vas zaista mogla pomučiti. Izađite među ljude.

 

KARIJERA: Činiće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne odustajte od svojih ciljeva.

 

RAK

 

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite među ljude. Oni će vas rado prihvatati.

 

KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

 

LAV

 

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorediti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Primirite se i snagom samokontrole održavajte solidan status quo. Pazite kako se izražavate.

 

KARIJERA: Rešavaćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću ćete impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mestu. Daćete sve od sebe da uspete. Neće biti prepreka.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje da otvorite oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli biti prijatni. Šteta ih je propustiti.

 

KARIJERA: Mala živciranja biće povezana s odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinićete to na originalan način i tako rešiti stare brige. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u pomenuto.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Postajete aktivniji u sportu.

 

VAGA

 

LJUBAV: Možete očekivati različite uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, no s druge, biće spoljnih izazova na koje ćete oboje morati da reagujete. Pripremite se na obe varijante.

 

KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvi tren nećete znati kako da se postavite, ali oni sami će vam dati ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i sledite svoju intuiciju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Odmarajte se redovno.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami ćete se truditi da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

 

KARIJERA: Rezultati vaših napora polako izlaze na videlo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega se treba dogovarati, a tu će veštine kao što su diplomatija i tolerancija nositi prave bodove.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Odredite sebi ritam aktivnosti i odmora.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

 

KARIJERA: Bez obzira na stres, vaša uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba pridobiti, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

 

JARAC

 

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim zahtevnim danima moglo smiriti vaše emocije. Bacaće vas tamo vamo, a vi budite dovoljno čvrsti i hladni da odolite iskušenjima naglih reakcija zbog kojih bi vam kasnije moglo biti žao. Čekajte.

 

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer one koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Prihvatite to kao borbu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će osmisliti sasvim novi plan.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Verovatno vam je već dosta sopstvenih ljubavnih očekivanja, pa ćete ili sve preokrenuti, ili svesti na realnu meru. Istina je da će vam nedostajati atrakcija, ali život donosi neka rešenja koja se tek kasnije pokažu kao najbolja. Budite otvoreni za to.

 

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali nepreambiciozni, ići će vam od ruke. Ako, pak, želite da se upustite u nešto veće, atrakativnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za tako nešto. Možete planirati. Ništa više od toga.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguće su glavobolje. Opustite se.

 

RIBE

 

LJUBAV: Osećate sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage. Biće prijatnih zabava po vašoj meri, a neće izostati ni susreti s dragim osobama. Pred vama su bogati društveni dani. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

 

KARIJERA: U situacijama kad osećate povećan pritisak od strane nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmeriti u konstruktivnom pravcu i izbeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite realni.

 

TOP 3: Škorpija, Rak, Ribe

 

Podeli članak
sinovoz
FAM