Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 10. do 17. februara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 10. do 17. februara. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Vaša znatiželjna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kada se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

 

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu pokazivaće jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Raste vaš interes za alternativu.

 

BIK

 

LJUBAV: Porodični izazovi dobrim delom će zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos s voljenom osobom malo škripati. Samci će ostati kod kuće.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Ako izađete napolje među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

 

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

 

RAK

 

LJUBAV: Neki će sve više držati do toga šta okolina misli o njima i partneru. Ovaj stav učiniće to da svakog trenutka pazite kako izgledate i gde se pojavljujete. Ne zaboravite da je uvek važnije ono što je unutra, nego ono spolja. Samo iskrenost donosi sreću.

 

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomišete sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

 

LAV

 

LJUBAV: Veliki broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprestano raste učiniće vam ove dane dinamičnim. Retki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage osobe. Bićete ispunjeni bez obzira na vaš status samca ili „u paru“.

 

KARIJERA: Saradnja s mladim osobama biće najbolji deo posla ove nedelje. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojima ćete izgarati. Uspećete da postavite neke stvari, ali na kraju ćete se pitati koliko sve ima smisla. Ima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Potrudite se da budete jasni i s manje strasti.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kada bi moglo da zaiskri na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobavaznim druženjima uz kafu ili na putu do škole. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.

 

KARIJERA: Rado biste promenili svoj način procene ljudi. Poradićete na tome. Ovaj put vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapaćete nove poslovne dogovore.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguća su kraća putovanja.

 

VAGA

 

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete da budete sasvim srećni.

 

KARIJERA: Isprobavaćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i da rizikuju. Ova igra doneće vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umetnici pred publikom imaće sve više posla, a aplauz neće izostati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Poradićete na svom stilu. Menjajte ga.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi lako da se pretvore u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše. Idite polako.

 

KARIJERA: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte da budete što objektivniji i ne žurite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte disanje za opuštanje.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Osećaćete se kao da ne možete da se uhvatite ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako da bolje izražavate emocije. Primenite savete za koje verujete da su dobri.

 

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe, treba sve više sarađivati s kolegama, a neretko tako i da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to da uzmete za zlo, jer više očiju više vidi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nađite svakog dana malo mira samo za sebe.

 

JARAC

 

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, imaćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvek svideti, pa se potrudite da je povedete sa sobom ili da joj objasnite svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog pola.

 

KARIJERA: Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku da pokažu svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče biće uspešni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istrajte kao i uvek. Isplati se.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Izgledaće kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a sa njima i osećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.

 

KARIJERA: Moći ćete bez imalo bojazni da se oslonite na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti od stare slave dokle god ide. Uglavnom, nemojte da se uspavate, posao napreduje, a s njim i vi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi više vremena za san.

 

RIBE

 

LJUBAV: Zaokupljenost drugom stranom biće velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. Oni u stabilnim vezama obnoviće svoj erotski život na najbolji mogući način. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići će do kraja.

 

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da zanemarite redovan san.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Ovan, Škorpija, Vaga

 

Podeli članak
sinovoz
FAM