Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 1. do 8. juna

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 1. do 8. juna. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Ovih dana pratiće vas kvalitetne ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekome izrazite ljubav. Neki će povremeno osećati nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekome.

 

KARIJERA: Verovatno će se pokrenuti poslovi povezani s mladima ili zabavom. Neki će naći rešenja koja su dugo bila nemoguća. Bićete zadovoljni materijalnim dostignućima, ali svet slavnih i dalje će vam biti izazov kojem ne možete da odolite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite za svojom intuicijom.

 

BIK

 

LJUBAV: Bićete spremni na mnoge ljubavne pustolovine. Oni koji su već u dužim vezama izlaziće na neka atraktivna mesta. Zajedničko vreme će vam proleteti i osim prolaznih verbalnih nesporazuma, sve će teći sasvim dobro.

 

KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s veseljem, jer je on dobar. Ono što se pokrenulo, nastaviće da se razvija dalje. Na vama je da se prilagodite i uklopite u celu situaciju što bolje možete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pročitajte kvalitetnu knjigu.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Većinu ove nedelje vladaće opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše lično neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života, pa to zanemarite.

 

KARIJERA: Verovatno će se meriti vaša dostignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam iščačkaju neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome da pridajete značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg. Istina će izaći na videlo.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste.

 

RAK

 

LJUBAV: Dani koji slede često će vam donositi prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe. Ipak, vaša distanciranost katkada će osujetiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na vama je da se potrudite.

 

KARIJERA: Osetićete nervozu kad treba sarađivati s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve izgledati profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko uporni kao vi i da ponekad nekom treba progledati kroz prste. Niko na svetu nije savršen.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ublažite svoje zahteve.

 

LAV

 

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne toliko značajnih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Razmislite o svemu.

 

KARIJERA: Na radnom mestu ćete često pokazivati borbeni stav, pa nećete biti prijatni kolegama. Pokušajte da na sve gledate mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primeniti i na diskretniji način.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Gledajte gore, a ne dole.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima da nadoknađuju ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

 

KARIJERA: Volite rad s ljudima, ali sada cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati s kolegama. Svoje poslovne interese usmerivaćete prema pomenutom kriterijumu. Postajete realniji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ko može, neka ode na plivanje.

 

VAGA

 

LJUBAV: Dobre društvene okolnosti i zanimljivi događaji pratiće vas većinu nedelje. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos sa osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali oni su zanemarivi u poređenju s dobrim uticajima.

 

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će biti zamenjeni ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebalo bi da ostvarite dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Krećite se više na vazduhu i po suncu.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Pritisak koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne lične odnose. Ako pokušate nešto da objasnite, nećete se snaći najbolje. Stoga budite tihi i jednostavno volite.

 

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi da grade kule na nebu. Prilika je tu, ali treba ostati na zemlji i biti realan. Slava je uvek prolazna.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Razgibajte svoje zglobove.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa većinu ove nedelje. Nemojte da samujete, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više želeti u svom društvu. Verovatno ćete imati i mnogo udvarača. Bićete otvoreni i elokventni prema svima.

 

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onome što ste napravili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali ćete vi sami od sebe zahtevati još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi kvalitetan san.

 

JARAC

 

LJUBAV: U privatnim odnosima bićete otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obrnuto. Budite svesni i čuvajte to.

 

KARIJERA: Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, no uopšteno gledajući, sve je pod kontrolom i razvija se dobro.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih dana će biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Biće potrebna dobra sposobnost prilagođavanja kako biste izdržali sve ove raznolike izazove.

 

KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, no kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i prijatni, verovatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove finansijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Raste vaš interes za alternativu.

 

RIBE

 

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve da znate unapred.

 

KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate priliku pokazati svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za tako nešto.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pokažite koliko ste profesionalni.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Vodolija, Blizanac, Jarac

 

Podeli članak
sinovoz
FAM