Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 30. decembra do 6. januara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period 30. decembra 2019. do 6. januara 2020. godine. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Vaši privatni odnosi od ove nedelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

 

KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ vredi samo onda kada imamo dovoljno vremena. Ovog puta treba delovati nešto brže, a vi morate da budete što je moguće više realni. Ne gradite kule u vazduhu, nego se držite činjenica.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nedostajaće vam mere u svemu.

 

BIK

 

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu u tišini uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

 

KARIJERA: Nastaviće se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Takođe je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razdvojte šta se sme, a šta ne sme. Svaka delatnost koja je van pravila sada vam nije dobro postavljena.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte u konzumacijama.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

 

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele. Ostanite profesionalac.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neujednačenost u konzumacijama.

 

RAK

 

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ova običnost vama odgovara jer ste u duši mirni. Oni u vezama biće zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado da dele.

 

KARIJERA: Možda još nećete da vidite prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste neodlučni, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Stabilni ste u svakom pogledu.

 

LAV

 

LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenu moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji,  a manje u oblacima. Tako ćete biti srećniji. Oni u vezama biće previše analitični prema partneru.

 

KARIJERA: Bićete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudite se da sve dobro organizujete i ako treba zapišete na papir. Najviše zato da ne biste ispali smešni ili neprofesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte jogu ili meditirajte.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vreme da provode u sopstvenom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštaće se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.

 

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer ima posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ponekad ćete se osećati kao da imate krila.

 

VAGA

 

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u uživanjima ili obrnuto, u suzdržanosti. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onoma što želite, te nađite ravnotežu.

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete da prebacujete na nova područja, uglavnom iz struke. Verovatno će se ostvariti i zakonski temelji da možete da zavrtite nešto što ste dugo čekali ili planirali. No, idite polako, korak po korak.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prvo sagledajte s čim raspolažete.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Brige će ipak ostajati iza vas i partnera, a vi ćete se usredsrediti na to kako da konstruktivno osnažite svoj odnos. Biće još uvek malih provokacija, ali s njima ćete se nositi lakše. Na taj način uspećete da osvežite svoju vezu.

 

KARIJERA: Metoda da odjednom rešite više stvari samo će napraviti nepotrebnu zbrku. Još ćete morati da rešavate posledice toga. Zato se priberite i sagledajte šta je važnije, te odrađujte zadatke po njihovoj važnosti. Rezultati tada neće izostati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne postavljajte suvišna pitanja.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Verovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, no to je samo delimična i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

 

KARIJERA: U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštajte se uz dobru muziku.

 

JARAC

 

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

 

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na sopstvenu samokontrolu. Takođe, ne postavljajte suvišna pitanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će verovatno da im donese još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

 

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate da se otvorite i više sarađujete s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na sopstvenoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će putovati. Veselite se.

 

RIBE

 

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju da osvoje katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornosti zavisi da li će ostvariti svoj cilj.

 

KARIJERA: Nije potrebno da žurite niti otkrivate sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete da radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će se zainteresovati za fotografiju.

 

TOP 3: Jarac, Ribe, Škorpija

 

Podeli članak
sinovoz
FAM